Zoeken

Medewerker ICT support

BOL (niveau 2)
Crebo: 25607
Locatie:  Amersfoort
Sector:  Technologie
Studierichting:  ICT-opleidingen
Niveau:  Niveau 2
Opleidingsduur:  2 jaar
Kostenindicatie: Bekijk indicatie
Print als PDF

Contactformulier

Contact opnemen over: Medewerker ICT support


 

Als medewerker ICT Support ben je altijd bezig met computers en andere apparaten. Iedereen komt ook altijd met zijn computervragen bij jou terecht. Of het nu gaat om het installeren van een app op een mobiele telefoon, het repareren van een computer die niet opstart of een wifi-netwerk dat niet goed werkt, jij komt erbij en lost het op. Ook installeer je nieuwe computers en andere apparaten, precies volgens de wensen van de klant.

Klantvriendelijkheid is voor jou belangrijk en contact met klanten vind je erg leuk. Problemen los je snel en vakkundig op, volgens de regels die in jouw bedrijf gelden.

Tijdens de opleiding ben je veel praktisch bezig. De theorie die je krijgt, pas je gelijk in de praktijkles toe. We leren je hoe je mensen instructies geeft, hoe je problemen in behandeling neemt en oplost en natuurlijk hoe je apparaten en netwerken moet installeren, instellen en beheren. Tijdens het eerste jaar van de opleiding zit je veel op school, in het tweede jaar ben je voornamelijk op stage.

Vooropleidingseisen:
Je hebt toegang tot deze opleiding met een vmbo-diploma in de basis- of kaderberoepsgerichte, gemengde of theoretische leerweg.

Met een mbo-diploma op niveau 2 kan je binnen een bedrijf eenvoudige ICT-taken verrichten. Je kunt ook doorstromen naar niveau 3.

Technologie
in beeld
Algemeen

Een opleiding start wanneer er sprake is van voldoende deelnemers.

Gebruik de filters hiernaast voor Hoornbeeck-opleidingen!

Weet je nog niet goed wat je wilt of wat je zoekt? Kiesmbo.nl helpt je bij de keuze van opleidingen die jouw interesse heeft. Daar kan je ook opleidingen gemakkelijk vergelijken met elkaar.

248