Hoornbeeck College
Locaties

Heb je commercieel inzicht, ben je sociaal en vind je de B2B-omgeving interessant? Als (junior) accountmanager ben je de schakel tussen de opdrachtgever en het bedrijf. Je onderhoudt contact met nieuwe en bestaande klanten, adviseert hen over producten en diensten en richt je op de verkoop.

In de opleiding (Junior) Accountmanager leer je alles over marketing, sales en accountmanagement. Ook groei je in presentatievaardigheden en leer je verkoopgesprekken voeren, acquireren en calculeren. Je krijgt les van inspirerende docenten die snappen wat er nodig is in het werkveld. Jij bent representatief en verantwoordelijk. Laat die klanten maar aan jou over! En het leuke aan deze sprint-opleiding? Het duurt maar één jaar!

Benieuwd naar onze open avonden?

Tijdens deze avonden krijg je informatie over ons college, de opleidingen en ontmoet je Hoornbeeck-(oud)studenten en -docenten. Zo krijg je een goed beeld van de opleiding zodat je de juiste keuze kunt maken! Welkom op ons Hoornbeeck!

Klik hier
  • Hoornbeeck College
    Gediplomeerden met werk 96% Landelijk gemiddelde: 81%
  • Hoornbeeck College
    Geslaagde studenten in afgelopen schooljaar 84% Landelijk gemiddelde: 67%
  • Hoornbeeck College
    Studenttevredenheid rapportcijfer 7.4 Landelijk gemiddelde: 6.9
Bekijk meer cijfers

Met een diploma op zak…

Als (junior) accountmanager werk je in een business-to-business-omgeving in het midden- en kleinbedrijf of grootwinkelbedrijf. Je bent de schakel tussen het bedrijf en de opdrachtgever en onderhoudt contact met nieuwe en bestaande klanten. Je adviseert, brengt offertes uit en sluit de verkoop af. Hierbij bewaak je zowel de commerciële doelstelling van het bedrijf als de belangen van de klant.

 Als vervolgstudie zou je kunnen kiezen voor een Associate degree Ondernemen (hbo niveau 5, twee jaar) of een hbo-opleiding zoals Commerciële Economie, Bedrijfskunde of Communicatie.

Deze opleiding wordt aangeboden in

Lijkt het je wat? Meld je aan vóór 1 april!

Dan start jij per september je opleiding op het Hoornbeeck Meld je aan! Meer informatie aanvragen

Of past dit beter bij je?

Alle opleidingen
Icoon gesprek

Intakegesprek & vooropleidingseisen

Samen kijken we of deze opleiding bij jou past. Na aanmelding en toelating word je uitgenodigd voor een AMN-test en een loopbaanadviesgesprek.

Voor de opleiding (Junior) Accountmanager sprint heb je minimaal een havo-diploma nodig. Een vwo-diploma of een mbo-diploma niveau 4 volstaat ook.

Icoon start

Start van je opleiding

De opleiding start met een bezoek aan een bedrijf. Ook leer je de school en je klasgenoten kennen door introductieactiviteiten.

Icoon jaar 1

Het 1e jaar

Deze opleiding duurt maar één jaar en is speciaal voor havisten. Je krijgt vakken als sales, marketing en relatiebeheer.

Je doet vaardigheden op in presenteren en telefoneren en werkt aan verschillende projecten. Aan het einde van het schooljaar loop je stage. Zowel op school als op je stage maak je kennis met de praktijk.

Icoon diplomapet

HoornBACK

Afgestudeerd? Maak je comeback! Als oud-Hoornbeecker blijf je met ons verbonden via het netwerk HoornBACK.

Ontmoeten, delen en ontwikkelen staat bij HoornBACK centraal.