Hoornbeeck College
Locaties

Je hebt als leerling-werknemer een baan in de boomkwekerij en je volgt de opleiding voor medewerker boomteelt. De opleiding is praktijkgericht en afgestemd op werkzaamheden die je op het leer-werkbedrijf uitvoert. Ben je aan het snoeien, planten of rooien dan behandelen we dit ook tijdens de lessen.

Deze opleiding wordt aangeboden bij Tree Center Opheusden (TCO) in Opheusden.

Klik hier voor meer informatie over de opleiding

Vooropleidingseisen

Voor de opleiding Medewerker teelt moet je minimaal het vmbo (basisberoepsgerichte leerweg) of een mbo-opleiding op niveau 1 hebben afgerond.

Deze opleiding wordt aangeboden in

Lijkt het je wat? Meld je aan vóór 1 april!

Dan start jij per september je opleiding op het Hoornbeeck Meld je aan! Meer informatie aanvragen

Of past dit beter bij je?

Alle opleidingen
Icoon gesprek

Intakegesprek & leerwerkovereenkomst

Na aanmelding en toelating word je mogelijk uitgenodigd voor een AMN-talentscan. Voor je de opleiding start, heb je een intakegesprek. Tijdens het gesprek maken we kennis met jou en jij maakt kennis met de opleiding Medewerker teelt. Je kunt vragen stellen over de opleiding. We stellen jou ook vragen om je beter te leren kennen en om te bekijken of jouw leerwensen overeenkomen met de opleiding Medewerker teelt.

Je moet in het bezit zijn van een leerwerkovereenkomst met je werkgever en je moet voor 1 augustus van het cursusjaar minimaal 16 jaar zijn of 12 jaren onderwijs gevolgd hebben.

Icoon diploma

Vooropleidingseisen

Voor de opleiding Medewerker teelt moet je minimaal het vmbo (basisberoepsgerichte leerweg) of een mbo-opleiding op niveau 1 hebben afgerond.

Icoon diplomapet

HoornBACK

Afgestudeerd? Maak je comeback! Als oud-Hoornbeecker blijf je met ons verbonden via het netwerk HoornBACK.