Hoornbeeck College
Locaties

Over digitaal aanmelden

Je kunt je online aanmelden door eerst een opleiding op deze website uit te zoeken. Bij die opleiding klik je op de button ‘Meld je aan’. Je komt vervolgens in onze aanmeldomgeving terecht. Na het aanmaken van een account wordt alle relevante informatie gevraagd om jouw aanmelding in werking te zetten.

In het onderstaande overzicht vindt je meer informatie over elke stap van het aanmeldproces.

 • Digitaal aanmelden

  De (digitale) aanmelding voor het Hoornbeeck College gebeurt in drie stappen:

  1. Je kiest op een opleidingspagina voor de button ‘Meld je aan!’. Vervolgens kom je in de aanmeldomgeving en vul je alle relevante informatie in. Daarna kies je voor ‘verzenden’.
  2. Gelukt? Dan is je aanmelding ‘ingediend’ en wordt deze zo snel mogelijk in behandeling genomen.
  3. Als je aanmelding akkoord is krijg je van het Hoornbeeck College de vraag om aanvullende informatie te delen op het gebied van (kerkelijke) identiteit. Daarvoor krijg je een link met bijbehorende inloggegevens. Dit is niet van toepassing als we al een actueel identiteitsformulier in bezit hebben (bijv. van de aanmelder zelf, of van broer of zus).

  Als alle stappen doorlopen zijn is jouw aanmelding definitief. Tijdens elke stap krijg je (via mail) een update van de status van jouw aanmelding.

  … we hebben van bovenstaand proces ook een instructievideo gemaakt. Iets voor jou? Je vindt ‘m hieronder!

  Thumbnail Animatie Aanmelden
  play
 • Na je aanmelding

  Wanneer we je aanmelding hebben ontvangen, hoor je zo snel mogelijk van ons. Als je bent toegelaten op het Hoornbeeck College krijg je een uitnodiging voor een AMN-Talentscan  en een loopbaanadviesgesprek. Zo ontdekken we wat je kunt en wilt en kunnen we je goed begeleiden.

  Meld je je later aan dan 1 april, dan kunnen we je helaas niet garanderen dat je geplaatst wordt in de opleiding en/of op de locatie van je keuze. Let op: een opleiding start wanneer er sprake is van voldoende deelnemers.

 • Intake-activiteiten

  Toch nog even dubbelchecken of de opleiding echt bij je past, of weet je nog helemaal niet wat je wilt gaan doen? Bezoek een open avond of doe mee met matchingsactiviteiten! Lees meer informatie over de intake-activiteiten.

De identiteit van het Hoornbeeck College

Het Hoornbeeck College is een christelijk-reformatorische school. Lees meer over de identiteit van het Hoornbeeck College op deze pagina.

Opleidingen voor volwassenen

Ben je 23+ en zoek je een volwassenenopleiding? Dan ben je bij Hoornbeeck Connect aan het goede adres! Ga naar www.hoornbeeckconnect.nl voor meer informatie.

Overige informatie