Hoornbeeck College
Locaties

Jij bent commercieel, kunt goed praten en weet hoe je de harten van klanten wint. Als junior accountmanager onderhoud je het contact met klanten van het bedrijf waar je werkt. Per telefoon, maar je gaat ook graag bij ze langs om ze de nieuwste diensten en producten te presenteren. In de opleiding Junior Accountmanager leer je plannen op te zetten om de verkoop te verbeteren. Je onderhoudt klantcontacten, bouwt deze uit en richt je op verkoop, onderhandeling, klantenservice en behandeling van klachten. Ook leer je de markt goed kennen, zodat je weet wat er speelt. Jij bent toegewijd en voelt je thuis in de zakenwereld!

  • Hoornbeeck College
    Geslaagde studenten in afgelopen schooljaar 61% Landelijk gemiddelde: 50%
  • Hoornbeeck College
    Studenttevredenheid rapportcijfer 6.9 Landelijk gemiddelde: 6.8
  • Hoornbeeck College
    Gediplomeerden met werk - Landelijk gemiddelde: 97%
Bekijk meer cijfers

Met een diploma op zak…

Als junior accountmanager onderhoud je het contact met de klanten van je bedrijf en bouw je het klantenbestand uit. Je presenteert, verkoopt en onderhandelt over de nieuwste diensten en producten. Je weet wat er speelt op zakelijk gebied en onderzoekt wat er bij jouw klant past.

Als vervolgstudie zou je kunnen kiezen voor een hbo-opleiding zoals Commerciële Economie, Sales- en Accountmanagement, Small Business en Retail Management of Management, Economie en Recht (MER).

Deze opleiding wordt aangeboden in

Lijkt het je wat? Meld je aan vóór 1 april!

Dan start jij per september je opleiding op het Hoornbeeck Meld je aan! Meer informatie aanvragen

Of past dit beter bij je?

Alle opleidingen
Icoon gesprek

Intakegesprek & leerwerkovereenkomst

Samen kijken we of deze opleiding bij jou past. Na aanmelding en toelating word je uitgenodigd voor een AMN-test en een loopbaanadviesgesprek.

Je moet in het bezit zijn van een leerwerkovereenkomst met je werkgever en moet voor 1 augustus van het cursusjaar minimaal 16 jaar zijn of 12 jaren onderwijs gevolgd hebben.

Icoon diploma

Vooropleidingseisen

Voor de opleiding moet je minimaal het vmbo (kaderberoepsgerichte, gemengde of theoretische leerweg), havo 3 of een mbo-opleiding niveau 2 hebben afgerond.

Icoon start

Start van je opleiding

De opleiding start met introductieactiviteiten om de school en je klasgenoten te leren kennen.

Icoon agenda

Theorie op school (BBL)

Je bent een echte doener. Schoolbanken zijn daarom eigenlijk niks voor jou. Toch?

Maar je wilt toch wat leren. Daarom bieden wij je een praktische oplossing. Je gaat één dag per week naar school. De rest van de week werk je als leerling-werknemer in een zogenaamd erkend leerbedrijf/-instelling passend bij de opleiding.

 

Icoon diplomapet

HoornBACK

Afgestudeerd? Maak je comeback! Als oud-Hoornbeecker blijf je met ons verbonden via het netwerk HoornBACK.

Ontmoeten, delen en ontwikkelen staat bij HoornBACK centraal.