Hoornbeeck College
Locaties

Jij gaat graag op zoek naar details en wilt dat alles klopt volgens de wetgeving. Ook ondersteun je graag de collega’s op personeelszaken bij allerlei vraagstukken. Als medewerker Juridisch & HRM weet jij veel over het recht in Nederland.

Je kunt mensen adviseren en ondersteunen bij ingewikkelde vraagstukken. Werk je voor een jurist of advocaat? Dan zijn het bijhouden van klantdossiers, het verzamelen van informatie  en het volgen van juridische procedures belangrijke werkzaamheden. Jouw skills als accuraat werken en oog voor detail zijn de basis voor een prachtige baan in dit vakgebied.

Deze opleiding combineer je ook nog eens met het prachtige uitstroomprofiel Officemanagement, zodat het mogelijk is om een dubbel diploma te halen. Lees hier meer!

Met een diploma op zak…

Als medewerker Juridisch & HRM weet jij veel over het recht in Nederland. Ook ondersteun en adviseer je mensen bij ingewikkelde vraagstukken. Als je werkt voor een jurist of een advocaat houd je klantdossiers bij, verzamel je informatie en volg je juridische procedures.

Als vervolgstudie zou je kunnen kiezen voor een hbo-opleiding, bijvoorbeeld Office Management, Personeel en Arbeid, Economie en Recht (MER) of Rechten.

Deze opleiding wordt aangeboden in

Lijkt het je wat? Meld je aan vóór 1 april!

Dan start jij per september je opleiding op het Hoornbeeck Meld je aan! Meer informatie aanvragen

Of past dit beter bij je?

Alle opleidingen
Icoon gesprek

Intakegesprek & vooropleidingseisen

Samen kijken we of deze opleiding bij jou past. Na aanmelding en toelating word je uitgenodigd voor een AMN-test en een loopbaanadviesgesprek.

Voor deze opleiding moet je minimaal het vmbo (kaderberoepsgerichte, gemengde of theoretische leerweg), havo 3 of een mbo-opleiding niveau 2 hebben afgerond.

Icoon start

Start van je opleiding

De opleiding start met een bezoek aan een bedrijf. Ook leer je de school en je klasgenoten kennen door introductieactiviteiten.

Icoon boek-onderwijs

UNIEK op het HOORNBEECK!

Uniek op het Hoornbeeck is dat je deze opleiding combineert met het uitstroomprofiel Officemanagement, waarbij je zelfs dubbel diplomeert!

We zorgen er op deze wijze voor dat jij breed wordt opgeleid en daardoor nog meer kans maakt op een mooie baan. Doordat een deel van beide opleidingen inhoudelijk gelijk is, is dit voor jou als student haalbaar. We hebben een prachtige gecombineerde opleiding voor je ontworpen. Er is veel vraag naar breed opgeleide studenten zoals jij, die multi-inzetbaar zijn.

Icoon jaar 1

Het 1e jaar

In het eerste jaar leer je de basiswerkzaamheden voor een medewerker Business Support. Je leert rapporten maken, (financiële) gegevens verwerken en zakelijke communicatie verzorgen.

Daarnaast leer je diverse algemene werkzaamheden uit te voeren, zodat je een goede basis hebt om in leerjaar 2 en 3 je beroepsgerichte vaardigheden verder te verdiepen en te ontwikkelen. Ook volg je basisvakken zoals Engels, Nederlands, Burgerschap en godsdienst.

Ook ga je tien weken op een oriënterende stage: een eerste kennismaking met het beroep! Aan het einde van leerjaar 1 kies je welk uitstroomprofielen binnen Business Services je definitief kiest. Combineer je Marketing & Communicatie of misschien wel Juridisch & HRM of Finance & Control met Officemanagement?

Lees hier meer over deze profielen: Officemanagement / Finance & Control.

Icoon jaar 2

Het 2e jaar

Hier lees je hoe leerjaar 2 eruitziet.

Icoon jaar 3

Het 3e jaar

Hier lees je hoe leerjaar 3 eruitziet.