Hoornbeeck College
Locaties

Jij gaat graag op zoek naar details en wilt dat alles klopt volgens de wetgeving. Ook ondersteun je graag de collega’s op personeelszaken bij allerlei vraagstukken. Als medewerker Juridisch & HRM weet jij veel over het recht in Nederland. Je kunt mensen adviseren en ondersteunen bij ingewikkelde vraagstukken. Werk je voor een jurist of advocaat? Dan zijn het bijhouden van klantdossiers, het verzamelen van informatie  en het volgen van juridische procedures belangrijke werkzaamheden. Jouw skills als accuraat werken en oog voor detail zijn de basis voor een prachtige baan in dit vakgebied.

Deze opleiding combineer je ook nog eens met het prachtige uitstroomprofiel Finance & Control of Officemanagement, zodat het mogelijk is om een dubbel diploma te halen. Lees hier meer!

 

Benieuwd naar onze open avonden?

Tijdens deze avonden krijg je informatie over ons college, de opleidingen en ontmoet je Hoornbeeck-(oud)studenten en -docenten. Zo krijg je een goed beeld van de opleiding zodat je de juiste keuze kunt maken! Welkom op ons Hoornbeeck!

Klik hier

Met een diploma op zak…

Als medewerker Juridisch & HRM weet jij veel over het recht in Nederland. Ook ondersteun en adviseer je mensen bij ingewikkelde vraagstukken. Als je werkt voor een jurist of een advocaat houd je klantdossiers bij, verzamel je informatie en volg je juridische procedures.

Als vervolgstudie zou je kunnen kiezen voor een hbo-opleiding, bijvoorbeeld Office Management, Personeel en Arbeid, Economie en Recht (MER) of Rechten.

Jij gaat graag op zoek naar details en wil dat alles klopt volgens de wetgeving.

Deze opleiding wordt aangeboden in

Lijkt het je wat? Meld je aan vóór 1 mei!

Dan start jij per september je opleiding op het Hoornbeeck Meld je aan! Meer informatie aanvragen

Of past dit beter bij je?

Alle opleidingen
Icoon gesprek

Intakegesprek & vooropleidingseisen

Samen kijken we of deze opleiding bij jou past. Na aanmelding en toelating word je uitgenodigd voor een AMN-test en een loopbaanadviesgesprek.

Voor deze opleiding moet je minimaal het vmbo (kaderberoepsgerichte, gemengde of theoretische leerweg), havo 3 of een mbo-opleiding niveau 2 hebben afgerond.

Icoon start

Start van je opleiding

De opleiding start met een bezoek aan een bedrijf. Ook leer je de school en je klasgenoten kennen door introductieactiviteiten.

Icoon boek-onderwijs

UNIEK op het HOORNBEECK!

Uniek op het Hoornbeeck is dat je deze opleiding combineert met het uitstroomprofiel Officemanagement of Finance & Control.

Wil jij straks graag gaan werken in een financieel bedrijf, een financiële instelling of op een financiële afdeling? Kies dan voor Finance & Control. Zo weet je alle inhoudelijke details en doe je belangrijke kennis op die je kunt toepassen in je werk als medewerker Juridisch & HRM. Naast de opleiding Finance & Control volg je dus Juridisch & HRM. Je krijgt zelfs een dubbel diploma. Hoe gaaf is dat!

Of wil jij graag dingen regelen, HRM-activiteiten organiseren en diverse collega’s op een (HRM-)afdeling ontzorgen? Kies dan Officemanagement, de perfecte combinatie voor jou als accurate spin in het web. Naast de opleiding Officemanagement volg je dus Juridisch & HRM. Je krijgt zelfs een dubbel diploma. De banen liggen voor het oprapen!

Icoon jaar 1

Het 1e jaar

In het eerste jaar leer je de basiswerkzaamheden voor een medewerker Business Support. Je leert rapporten maken, (financiële) gegevens verwerken en zakelijke communicatie verzorgen.

Daarnaast leer je diverse algemene werkzaamheden uit te voeren, zodat je een goede basis hebt om in leerjaar 2 en 3 je beroepsgerichte vaardigheden verder te verdiepen en te ontwikkelen. Ook volg je basisvakken zoals Engels, Nederlands, Burgerschap en godsdienst.

Ook ga je tien weken op een oriënterende stage: een eerste kennismaking met het beroep! Aan het einde van leerjaar 1 kies je welk uitstroomprofiel je definitief kiest: combineer je Officemanagement met Juridisch & HRM of kies jij voor Finance & Control met Juridisch HRM?

Lees hier meer over deze profielen: Officemanagement / Finance & Control.

Icoon jaar 2

Het 2e jaar

Heb jij ervoor gekozen om deze opleiding te combineren met Officemanagement? Lees dan hier hoe leerjaar 2 eruitziet.

Heb jij de opleiding gecombineerd met Finance & Control? Dan kun je hier meer informatie vinden.

Icoon jaar 3

Het 3e jaar

Heb jij ervoor gekozen om deze opleiding te combineren met Officemanagement? Lees dan hier hoe leerjaar 3 eruitziet.

Heb jij de opleiding gecombineerd met Finance & Control? Dan kun je hier meer informatie vinden.