Hoornbeeck College
Locaties

Heb je Beveiligen & Bewaken en (Coördinator) Beveiliger niveau 3 afgerond? Dan kun je instromen in de kop-opleiding Sociaal werker (Beveiligen en Bewaken).

In deze vervolgopleiding ga je je verdiepen in het sociale aspect van het veiligheidsdomein. Wat hebben mensen in de wijk of buurt nodig? Hoe kun je hen als buurt- of jongerenwerker vooruithelpen en bewaar je tegelijk de rust in de wijk? Jij biedt mensen veiligheid en een luisterend oor. Je leert advies en informatie te geven, oefent gesprekstechnieken en loopt stage in het werkveld. Denk aan een buurtsteunpunt van het Leger des Heils, het wijkbureau van de politie of een Penitentiaire Inrichting.

  • Hoornbeeck College
    Gediplomeerden met werk - Landelijk gemiddelde: -
  • Hoornbeeck College
    Studenttevredenheid rapportcijfer 7.8 Landelijk gemiddelde: 6.9
  • Hoornbeeck College
    Geslaagde studenten in afgelopen schooljaar - Landelijk gemiddelde: 62%
Bekijk meer cijfers

Met een diploma op zak…

Met deze opleiding heb je een extra goede basis voor een uniformberoep bij de politie, Defensie of in een gevangenis. Ook kun je met dit diploma goed aan de slag binnen in de wijk of buurt of bijvoorbeeld bij het Leger des Heils. Daarnaast biedt dit diploma jou een startkwalificatie voor een hbo-opleiding.

Deze opleiding wordt aangeboden in

Is deze opleiding iets voor jou?

Kijk op SIS Student of neem contact op met het Centraal Bureau Studentzaken via 085-4838035. Aanmelden Meer informatie aanvragen

Of past dit beter bij je?

Alle opleidingen
Icoon gesprek

Intakegesprek & vooropleidingseisen

Samen kijken we of deze opleiding bij jou past. Na aanmelding en toelating word je uitgenodigd voor een AMN-test en een loopbaanadviesgesprek.

Aan dit kopjaar kun je alleen deelnemen als je de opleiding Beveiligen & Bewaken en (Coördinator) Beveiliger niveau 3 hebt gevolgd.

Icoon start

Start van je opleiding

De opleiding start met introductieactiviteiten. Zo leer je je klas en de school beter kennen.

Icoon jaar 3

Het 3e jaar

Na je opleidingen Beveiligen & Bewaken en (Coördinator) Beveiliger niveau 3 kun je nu instromen in het 3e jaar, in de opleiding Sociaal werk (Beveiligen & Bewaken).

Icoon diplomapet

HoornBACK

Afgestudeerd? Maak je comeback! Als oud-Hoornbeecker blijf je met ons verbonden via het netwerk HoornBACK.

Ontmoeten, delen en ontwikkelen staat bij HoornBACK centraal.