Hoornbeeck College
Locaties

Wist je dat groen gezond en gelukkig maakt? Hoe meer groen en infrastructuur een plek heeft, hoe aantrekkelijker het is om er te wonen. En dat is jouw taak als vakman Grond-, Weg- en Waterbouw!

Deze opleiding betreft een bedrijfsschool in samenwerking met Van Huizen Groenvoorzieningen & Koelewijn Bestratingen.

Klik hier voor meer informatie over de opleiding

Vooropleidingseisen

Voor de opleiding Vakman Grond-, Weg- en Waterbouw moet je minimaal het vmbo (basisberoepsgerichte leerweg) of een mbo-opleiding op niveau 1 hebben afgerond.

Deze opleiding wordt aangeboden in

Lijkt het je wat? Meld je aan vóór 1 april!

Dan start jij per september je opleiding op het Hoornbeeck Meld je aan! Meer informatie aanvragen

Of past dit beter bij je?

Alle opleidingen
Icoon gesprek

Intakegesprek & leerwerkovereenkomst

Samen kijken we of deze opleiding bij jou past. Na aanmelding en toelating word je uitgenodigd voor een AMN-test en een loopbaanadviesgesprek. 

Je moet in het bezit zijn van een leerwerkovereenkomst met je werkgever en moet voor 1 augustus van het cursusjaar minimaal 16 jaar zijn of twaalf jaar onderwijs gevolgd hebben. 

Icoon diploma

Vooropleidingseisen

Voor de opleiding Vakman Grond-, Weg- en Waterbouw moet je minimaal het vmbo (basisberoepsgerichte leerweg) of een mbo-opleiding op niveau 1 hebben afgerond. 

 

Icoon start

Start van je opleiding

De opleiding start met introductieactiviteiten om de school en je klasgenoten te leren kennen. Zo leer je je klas en de school beter kennen.

Icoon agenda

Theorie op school (BBL)

Je gaat vier dagen per week aan het werk bij Van Huizen of Koelewijn. Daarnaast krijg je één dag per week les op de geheel vernieuwde locatie van Van Huizen. Hier komt een docent van het Hoornbeeck naartoe.

Tijdens de studie wordt er niet alleen gefocust op vakken in relatie tot het buitenwerk, maar wordt er verder gekeken dan dat. Je kunt bijvoorbeeld ook je trekkerrijbewijs en VCA-certificaat halen!

Icoon diplomapet

HoornBACK

Afgestudeerd? Maak je comeback! Als oud-Hoornbeecker blijf je met ons verbonden via het netwerk HoornBACK.

Ontmoeten, delen en ontwikkelen staat bij HoornBACK centraal.