Hoornbeeck College
Locaties

Zonder grond-, weg- en waterbouwers zou meer dan de helft van Nederland onder water staan. Als allround vakman GWW werk je mee aan de aanleg en het onderhoud van grond-, wegen- of waterbouwkundige projecten.

Deze opleiding betreft een bedrijfsschool in samenwerking met Kruiswijk Groep. Het onderwijs vindt plaats in Bergambacht.

Klik hier voor meer informatie over de opleiding

Vooropleidingseisen

Voor de opleiding Allround Vakman Grond-, Weg- en Waterbouw moet je minimaal vmbo (basisberoepsgerichte, kaderberoepsgerichte, gemengde of theoretische leerweg), havo 3 of een mbo-opleiding niveau 2 hebben afgerond.

Deze opleiding wordt aangeboden in

Lijkt het je wat? Meld je aan vóór 1 april!

Dan start jij per september je opleiding op het Hoornbeeck Meld je aan! Meer informatie aanvragen

Of past dit beter bij je?

Alle opleidingen
Icoon gesprek

Intakegesprek & leerwerkovereenkomst

Samen kijken we of deze opleiding bij jou past. Na aanmelding en toelating word je uitgenodigd voor een AMN-test en een loopbaanadviesgesprek. 

Je moet in het bezit zijn van een leerwerkovereenkomst met je werkgever en moet voor 1 augustus van het cursusjaar minimaal 16 jaar zijn of twaalf jaar onderwijs gevolgd hebben. 

Icoon diploma

Vooropleidingseisen

Voor de opleiding Allround Vakman Grond-, Weg- en Waterbouw moet je minimaal het vmbo (basisberoepsgerichte, kaderberoepsgerichte, gemengde of theoretische leerweg), havo 3 of een mbo-opleiding niveau 2 hebben afgerond.  

 

Icoon start

Start van je opleiding

De opleiding start met introductieactiviteiten om de school en je klasgenoten te leren kennen. Zo leer je je klas en de school beter kennen.

Icoon agenda

Theorie op school (BBL)

Je bent een echte doener. Schoolbanken zijn daarom eigenlijk niks voor jou. Toch?

Maar je wilt toch wat leren. Daarom bieden wij je een praktische oplossing. Je gaat één dag per week naar school. De rest van de week werk je als leerling-werknemer in een zogenaamd erkend leerbedrijf/-instelling passend bij de opleiding.

 

Icoon diplomapet

HoornBACK

Afgestudeerd? Maak je comeback! Als oud-Hoornbeecker blijf je met ons verbonden via het netwerk HoornBACK.

Ontmoeten, delen en ontwikkelen staat bij HoornBACK centraal.