Hoornbeeck College
Locaties

Reclames ontwikkelen voor jouw favoriete auto, kledingmerk, winkel… Daar word jij blij van! Als medewerker marketing & communicatie sta jij altijd klaar voor de klant.

Jij helpt hen een succesvolle (online) campagne te ontwikkelen, waarbij het schrijven van wervende teksten en het ontwerpen van mooie documenten belangrijk zijn. Je onderzoekt welk concept hiervoor het meest succesvol is: gebruik je social media, een banner, een vlog of de website?

Tijdens de opleiding leer je hoe je projectmatig kunt werken en welke tools je kunt gebruiken om de communicatie vanuit de klant zo succesvol mogelijk te laten zijn. Met jouw creativiteit en doortastende aanpak zit je hier helemaal op je plek!

Deze opleiding combineer je ook nog eens met het prachtige uitstroomprofiel Officemanagement, zodat het mogelijk is om een dubbel diploma te halen. Lees hier meer!

Met een diploma op zak…

Als medewerker Marketing & Communicatie ontwikkel je (online) campagnes, schrijf je wervende teksten en ontwerp je mooie document. Ook onderzoek je welk concept hiervoor het meest succesvol is, zoals social media, een banner, een vlog of de website.

Als vervolgstudie zou je kunnen kiezen voor een hbo-opleiding, bijvoorbeeld Marketing & Communicatie, Management, Commerciële Economie of Economie en Recht (MER).

Deze opleiding wordt aangeboden in

Lijkt het je wat? Meld je aan vóór 1 april!

Dan start jij per september je opleiding op het Hoornbeeck Meld je aan! Meer informatie aanvragen

Of past dit beter bij je?

Alle opleidingen
Icoon gesprek

Intakegesprek & vooropleidingseisen

Samen kijken we of deze opleiding bij jou past. Na aanmelding en toelating word je uitgenodigd voor een AMN-test en een loopbaanadviesgesprek.

Voor deze opleiding moet je minimaal het vmbo (kaderberoepsgerichte, gemengde of theoretische leerweg), havo 3 of een mbo-opleiding niveau 2 hebben afgerond.

Icoon start

Start van je opleiding

De opleiding start met een bezoek aan een bedrijf. Ook leer je de school en je klasgenoten kennen door introductieactiviteiten.

Icoon boek-onderwijs

UNIEK op het HOORNBEECK!

Uniek op het Hoornbeeck is dat je deze opleiding combineert met het uitstroomprofiel Officemanagement, waarbij je zelfs dubbel diplomeert.

We zorgen er op deze wijze voor dat jij breed wordt opgeleid en daardoor nog meer kans maakt op een mooie baan. Doordat een deel van beide opleidingen inhoudelijk gelijk is, is dit voor jou als student haalbaar. We hebben een prachtige gecombineerde opleiding voor je ontworpen. Er is veel vraag naar breed opgeleide studenten zoals jij, die multi-inzetbaar zijn.

Icoon jaar 1

Het 1e jaar

In het eerste jaar leer je de basiswerkzaamheden voor een medewerker Business Support. Je leert diverse vormen van communicatie te herkennen, gegevens te verwerken, communicatie te verzorgen en eenvoudige rapporten te maken.

Ook ga je tien weken op een oriënterende stage: een eerste kennismaking met het beroep! Aan het einde van leerjaar 1 kies je welk uitstroomprofielen binnen Business Services je definitief kiest. Combineer je Marketing & Communicatie of misschien wel Juridisch & HRM of Finance & Control met Officemanagement?

Icoon jaar 2

Het 2e jaar

Hier lees je hoe leerjaar 2 eruitziet.

Icoon jaar 3

Het 3e jaar

Hier lees je hoe leerjaar 3 eruitziet.