Hoornbeeck College
Locaties

Reclames ontwikkelen voor jouw favoriete auto, kledingmerk, winkel… Daar word jij blij van! Als medewerker marketing & communicatie sta jij altijd klaar voor de klant. Jij helpt hen een succesvolle (online) campagne te ontwikkelen, waarbij het schrijven van wervende teksten en het ontwerpen van mooie documenten belangrijk zijn. Je onderzoekt welk concept hiervoor het meest succesvol is: gebruik je social media, een banner, een vlog of de website?

Tijdens de opleiding leer je hoe je projectmatig kunt werken en welke tools je kunt gebruiken om de communicatie vanuit de klant zo succesvol mogelijk te laten zijn. Met jouw creativiteit en doortastende aanpak zit je hier helemaal op je plek!

Deze opleiding combineer je ook nog eens met het prachtige uitstroomprofiel Finance & Control of Officemanagement, zodat het mogelijk is om een dubbel diploma te halen. Lees hier meer!

Benieuwd naar onze open avonden?

Tijdens deze avonden krijg je informatie over ons college, de opleidingen en ontmoet je Hoornbeeck-(oud)studenten en -docenten. Zo krijg je een goed beeld van de opleiding zodat je de juiste keuze kunt maken! Welkom op ons Hoornbeeck!

Klik hier

Met een diploma op zak…

Als medewerker Marketing & Communicatie ontwikkel je (online) campagnes, schrijf je wervende teksten en ontwerp je mooie document. Ook onderzoek je welk concept hiervoor het meest succesvol is, zoals social media, een banner, een vlog of de website.

Als vervolgstudie zou je kunnen kiezen voor een hbo-opleiding, bijvoorbeeld Marketing & Communicatie, Management, Commerciële Economie of Economie en Recht (MER).

Beeld Economie
Reclames ontwikkelen voor jouw favoriete auto, kledingmerk, winkel… Daar word jij blij van!

Deze opleiding wordt aangeboden in

Lijkt het je wat? Meld je aan vóór 1 mei!

Dan start jij per september je opleiding op het Hoornbeeck Meld je aan! Meer informatie aanvragen

Of past dit beter bij je?

Alle opleidingen
Icoon gesprek

Intakegesprek & vooropleidingseisen

Samen kijken we of deze opleiding bij jou past. Na aanmelding en toelating word je uitgenodigd voor een AMN-test en een loopbaanadviesgesprek.

Voor deze opleiding moet je minimaal het vmbo (kaderberoepsgerichte, gemengde of theoretische leerweg), havo 3 of een mbo-opleiding niveau 2 hebben afgerond.

Icoon start

Start van je opleiding

De opleiding start met een bezoek aan een bedrijf. Ook leer je de school en je klasgenoten kennen door introductieactiviteiten.

Icoon boek-onderwijs

UNIEK op het HOORNBEECK!

Uniek op het Hoornbeeck is dat je deze opleiding combineert met het uitstroomprofiel Officemanagement of Finance & Control.

Wil jij straks graag gaan werken in een financieel bedrijf of bij een financiële instelling? Kies dan voor Finance & Control

Of wil jij graag dingen regelen, pr-activiteiten organiseren en diverse collega’s op een (marketing-)afdeling ontzorgen? Kies dan Officemanagement.

Icoon jaar 1

Het 1e jaar

In het eerste jaar leer je de basiswerkzaamheden voor een medewerker Business Support. Je leert diverse vormen van communicatie te herkennen, gegevens te verwerken, communicatie te verzorgen en eenvoudige rapporten te maken.

Je gaat tien weken op een oriënterende stage: een eerste kennismaking met het beroep! Aan het einde van leerjaar 1 kies je welk uitstroomprofiel je definitief kiest: combineer jij Officemanagement met Marketing & Communicatie of kies jij voor Finance & Control met Marketing & Communicatie?

Icoon jaar 2

Het 2e jaar

Heb jij ervoor gekozen om deze opleiding te combineren met Officemanagement? Lees dan hier hoe leerjaar 2 eruitziet.

Heb jij de opleiding gecombineerd met Finance & Control? Dan kun je hier meer informatie vinden.

Icoon jaar 3

Het 3e jaar

Heb jij ervoor gekozen om deze opleiding te combineren met Officemanagement? Lees dan hier hoe leerjaar 3 eruitziet.

Heb jij de opleiding gecombineerd met Finance & Control? Dan kun je hier meer informatie vinden.