Hoornbeeck College
Locaties

Je hebt als leerling-werknemer een baan in de boomkwekerij en je volgt de opleiding voor Assistent plant, dier of groene omgeving. De opleiding is praktijkgericht en past bij je werk. Ben je bij het bedrijf aan het snoeien, planten of rooien, dan behandelen we dit ook in de les.

Deze opleiding wordt aangeboden bij Tree Center Opheusden (TCO).

Klik hier voor meer informatie over de opleiding

Vooropleidingseisen

Je komt in aanmerking voor deze opleiding als jij op 1 augustus niet meer leerplichtig bent (oftewel je bent 16 jaar of je hebt 12 jaar onderwijs gevolgd). Je kunt geen mbo-opleiding niveau 2, 3 of 4 volgen omdat je niet voldoet aan de toelatingsvoorwaarden voor die opleidingen.

Deze opleiding wordt aangeboden in

Lijkt het je wat? Meld je aan vóór 1 april!

Dan start jij per september je opleiding op het Hoornbeeck Meld je aan! Meer informatie aanvragen

Of past dit beter bij je?

Alle opleidingen
Icoon gesprek

Intakegesprek & leerwerkovereenkomst

Na aanmelding en toelating word je mogelijk uitgenodigd voor een AMN-talentscan. Voor je de opleiding start, heb je een intakegesprek.

Tijdens het gesprek maken we kennis met jou en jij maakt kennis met de opleiding Assistent plant, dier of groene omgeving. Je kunt vragen stellen over de opleiding. We stellen jou ook vragen om je beter te leren kennen en om te bekijken of jouw leerwensen overeenkomen met de opleiding.

Je moet in het bezit zijn van een leerwerkovereenkomst met je werkgever en je moet voor 1 augustus van het cursusjaar minimaal 16 jaar zijn of 12 jaar onderwijs gevolgd hebben.

Icoon diploma

Vooropleidingseisen

Je bent op 1 augustus niet meer leerplichtig (oftewel je bent 16 jaar of hebt 12 jaar onderwijs gevolgd). Je kunt geen opleiding mbo-2, mbo-3 of mbo-4 volgen, omdat je niet voldoet aan de toelatingsvoorwaarden voor die opleidingen.

Icoon wegwijzer

Leer-werkbedrijf

Het bedrijf waar je leert en werkt is een SBB erkend bedrijf. Tijdens de opleiding houden we veel contact met het leer-werkbedrijf om ook daar jouw leren en ontwikkelen te volgen.

Icoon diplomapet

HoornBACK

Afgestudeerd? Maak je comeback! Als oud-Hoornbeecker blijf je met ons verbonden via het netwerk HoornBACK.