Hoornbeeck College
Locaties

Vind jij logistiek interessant en lijkt het je leuk om te coördineren? Als logistiek supervisor stuur je het logistieke werkproces aan. Jij bent verantwoordelijk voor de resultaten van de teams, dus zorg je dat werk, beschikbaarheid en capaciteit van medewerkers optimaal op elkaar zijn afgestemd. In de opleiding Logistiek Supervisor leer je alles over het bewaken en aansturen van het logistieke proces. Je adviseert over de uitvoering en doet voorstellen voor afdelingsbudgetten. Efficiënt en kostenbewust werken, is jouw doel! Ook selecteer, begeleid en beoordeel je medewerkers. Als echte supervisor ken je je mensen. Werk waarvoor je toegewijd, nauwkeurig en verantwoordelijk moet zijn.

Benieuwd naar onze open avonden?

Tijdens deze avonden krijg je informatie over ons college, de opleidingen en ontmoet je Hoornbeeck-(oud)studenten en -docenten. Zo krijg je een goed beeld van de opleiding zodat je de juiste keuze kunt maken! Welkom op ons Hoornbeeck!

Klik hier
Beeld opleiding Logistiek

Met een diploma op zak…

Als logistiek supervisor stuur je het logistieke werkproces aan in bijvoorbeeld een distributiecentrum. Je bent verantwoordelijk voor de resultaten van je teams. Je hebt een aansturende, maar ook uitvoerende rol en werkt zowel vanuit kantoor als op de werkvloer.

Als vervolgstudie zou je kunnen kiezen voor een hbo-opleiding.

Deze opleiding wordt aangeboden in

Lijkt het je wat? Meld je aan vóór 1 april!

Dan start jij per september je opleiding op het Hoornbeeck Meld je aan! Meer informatie aanvragen

Of past dit beter bij je?

Alle opleidingen
Icoon gesprek

Intakegesprek & leerwerkovereenkomst

Samen kijken we of deze opleiding bij jou past. Na aanmelding en toelating word je uitgenodigd voor een AMN-test en een loopbaanadviesgesprek.

Je moet in het bezit zijn van een leerwerkovereenkomst met je werkgever en moet voor 1 augustus van het cursusjaar minimaal 16 jaar zijn of 12 jaren onderwijs gevolgd hebben.

Icoon diploma

Vooropleidingseisen

Voor de opleiding moet je een mbo-diploma op niveau 3 of niveau 4 hebben of een havo- of vwo-diploma in bezit hebben.

Icoon start

Start van je opleiding

De opleiding start met introductieactiviteiten om de school en je klasgenoten te leren kennen.

Icoon agenda

Theorie op school (BBL)

Je bent een echte doener. Schoolbanken zijn daarom eigenlijk niks voor jou. Toch?

Maar je wilt toch wat leren. Daarom bieden wij je een praktische oplossing. Je gaat één dag per week naar school. De rest van de week werk je als leerling-werknemer in een zogenaamd erkend leerbedrijf/-instelling passend bij de opleiding.

 

Icoon diplomapet

HoornBACK

Afgestudeerd? Maak je comeback! Als oud-Hoornbeecker blijf je met ons verbonden via het netwerk HoornBACK.

Ontmoeten, delen en ontwikkelen staat bij HoornBACK centraal.