Hoornbeeck College
Locaties

Inloggen SIS

Klik op de onderstaande button om naar het ouderportaal van SIS te gaan.

Handleiding ouderportaal

Komt u er niet uit? Lees de handleiding voor uitgebreide uitleg en instructies.

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over het progamma SIS? Bekijk dan eerst onderstaande vragen, wellicht staat uw vraag er ook tussen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met de Servicedesk (zie laatste vraag voor contactgegevens).

 • Wat kan ik met het ouderportaal?

  In het ouderportaal kunnen ouders/verzorgers hun zoon of dochter ziek of afwezig melden.

 • Voor wie is het ouderportaal?

  Voor ouders/verzorgers van studenten die jonger zijn dan 18 jaar. Studenten die 18 jaar of ouder zijn kunnen zichzelf ziek of afwezig melden in het Studentenportaal.

 • Hoe kan ik inloggen?

  Klik op de knop ‘Naar het ouderportaal’ op deze pagina, dan verschijnt het inlogscherm van het ouderportaal. Hier kunt u inloggen met uw mailadres en wachtwoord.

 • Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Wat moet ik nu doen?

  Als u naar het ouderportaal gaat, dan kunt u via de link ‘Ik ben mijn wachtwoord vergeten’ een nieuw wachtwoord aanvragen. U krijgt dan een e-mail waarmee u een nieuw wachtwoord kunt maken.

 • Ik krijg de foutmelding: Helaas, je hebt geen toegang! Wat nu?

  Als uw wachtwoord gewijzigd is, dan kan het even duren voor u in kunt loggen. Lukt het inloggen na 10 minuten nog steeds niet? Dan kunt u een e-mail sturen aan onze Servicedesk. Het mailadres vindt u hieronder.

 • Wat zijn de contactgegevens van de Servicedesk?

  U kunt de Servicedesk een e-mail sturen via servicedesk@sorg.nl. Wilt u alstublieft duidelijk vermelden wat het probleem is en om welke student het gaat (naam en studentnummer)? Via dit mailadres kunt u géén studenten afwezig- of ziekmelden, dat kan telefonisch bij de betreffende schoollocatie.

  De Servicedesk is ook telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 8:00 en 16:30 uur via 085 483 8080.