Zoeken

Allround medewerker IT systems and devices

BOL (niveau 3)
Crebo: 25605
Locatie:  Amersfoort, Gouda, Kampen, Rotterdam
Sector:  Technologie
Studierichting:  ICT-opleidingen
Niveau:  Niveau 3
Opleidingsduur:  2 1/2 jaar
Kostenindicatie: Bekijk indicatie
Print als PDF

Contactformulier

Contact opnemen over: Allround medewerker IT systems and devices


 

Als allround medewerker IT systems and devices werk je graag met mobiele apparaten, netwerken en computers. Jij zorgt er graag voor dat alles voor je collega’s goed blijft werken. Heeft een collega een vraag of probleem? Bij jou kunnen ze altijd terecht voor een antwoord of oplossing. Een nieuw programma nodig? Jij zoekt het uit en installeert het. Kunnen ze niet bij sommige gegevens? Jij zorgt ervoor dat ze de juiste rechten krijgen. Ook installeer je nieuwe servers, netwerken en computers.

Je luistert altijd goed naar je collega of opdrachtgever om ervoor te zorgen dat ze iets krijgen waar ze echt iets aan hebben. Problemen los je snel en zelfstandig op, volgens de regels en kwaliteitseisen die bij jouw bedrijf horen.

In het eerste deel van de opleiding krijg je brede kennis van het ict-vak mee. Je maakt kennis met verschillende hard- en softwareoplossingen en met netwerkapparatuur. Na een gezamenlijk deel met andere opleidingen, krijg je brede kennis van diverse hardware oplossingen, verschillende soorten gebruikers- en serversoftware en netwerkapparatuur, zodat je die op een slimme en veilige manier kunt instellen en aan de gebruikers opleveren.

De opleiding bereid je voor op een functie als servicedesk medewerk of ict-medewerker. De opleiding duurt drie jaar, waarvan het tweede en derde leerjaar voor een groot deel uit stage bestaan. Tijdens die stage werk je aan het toepassen van de op school opgedane kennis.

Vooropleidingseisen:
​​​​​​Je hebt toegang tot deze opleiding met een vmbo-diploma in de kaderberoepsgerichte, gemengde of theoretische leerweg. Ook kun je deze opleiding volgen als je een mbo-diploma niveau 2 hebt of een bewijs van overgang naar havo-4 of vwo-4.

Na deze opleiding kun je gaan werken binnen een ICT-bedrijf of op de ICT-afdeling van een bedrijf. Je kunt ook doorstromen naar verschillende mbo-opleidingen op niveau 4, zoals Expert IT Systems and Devices of Software Developer.

Technologie
in beeld
Algemeen

Een opleiding start wanneer er sprake is van voldoende deelnemers.

Gebruik de filters hiernaast voor Hoornbeeck-opleidingen!

Weet je nog niet goed wat je wilt of wat je zoekt? Kiesmbo.nl helpt je bij de keuze van opleidingen die jouw interesse heeft. Daar kan je ook opleidingen gemakkelijk vergelijken met elkaar.

248