Zoeken

Hoornbeeck College Company wint publieksprijs

Geplaatst: 11 juni 2015

Acht studenten van het Hoornbeeck College in Goes hebben de publieksprijs gewonnen in de landelijke finale van Student Company 2015.

plastydix

Acht scholieren van het Hoornbeeck College in Goes hebben de publieksprijs gewonnen in de landelijke finale van Student Company 2015. Doordat Plastyfix niet de hoofdprijs kreeg, volgt er geen Europese finale.

Tijdschrift
De jonge ondernemers winnen wel een publicatie in het tijdschrift Baaz. Op de website van organisator Jong Ondernemen kregen de Zeeuwen de meeste stemmen van de vijf overgebleven teams in de finale. De jury koos uiteindelijk voor een ander studentenbedrijf waardoor de hoofdprijs niet naar Plastyfix ging.

Tevreden
Teamlid Coen de Braal: "Volgens de jury zaten we er dichtbij, maar het was net niet goed genoeg. Uiteindelijk zijn we toch tevreden want we hebben er toch maar mooi gestaan en ons zegje gedaan."

 

Plastyfix
De Zeeuwse scholieren produceren een nieuw soort plastic dat hervormbaar is bij een temperatuur van 60 graden. Bijvoorbeeld om handvaten gemakkelijk op maat te maken voor reumapatiënten. Het volledige team bestaat uit: Martijn Schrier, Barend de Feijter, Martin Zegers, Martin Boone, Corne Don, Coen de Braal en Lennart Ras. In totaal deden 500 mbo-ondernemingen mee aan de wedstrijd.
204