Hoornbeeck College
Locaties

Medailleregen voor Hoornbeeck-studenten tijdens mbo-event Skills the Finals

Het Hoornbeeck College is in de prijzen gevallen tijdens het prestigieuze mbo-event Skills the Finals in de RAI in Amsterdam. Tijdens deze finale laten de beste mbo-studenten van Nederland zien wat ze kunnen en strijden ze voor een podiumplek. De studenten van het Hoornbeeck College wonnen in totaal 6 medailles.

Skills Heroes

Veel mbo-scholen in Nederland nemen deel aan de vakwedstrijden van Skills Heroes, waarbij mbo-studenten zich kunnen meten met studiegenoten. Nadat er op schoolniveau bepaald is wie de beste student binnen een vakgebied is, zijn er landelijke kwalificatiewedstrijden. De beste studenten uit de kwalificatiewestrijden gaan door naar de finale: Skills the Finals. Een gedeelte van de goudenmedaillewinnaars mogen door naar de Europese finale, die in september 2023 plaatsvindt in Gdansk (Polen).

Studenten van het Hoornbeeck

Namens het Hoornbeeck College namen 8 studenten deel aan 7 vakwedstrijden: Verkoopspecialist (Sharon Meeuwsen), Applicatie- en mediaontwikkelaar (Leendert-Jan Floor,) Cyber Security (Ardie Wildeman en Peter de Ruijter), Metselaar (Jan van de Mheen), ICT-beheerder (William Aarnoudse), Bedrijfsadministrateur (Elise Witte) en Ondernemer Retail (Leander van Maren).

– tekst gaat door onder de foto’s –

Medailles

In totaal wonnen studenten van het Hoornbeeck College 6 medailles:

  • Goud: Leendert-Jan Floor, Applicatie- en mediaontwikkelaar
  • Zilver: William Aarnoudse, ICT-beheerder
  • Zilver: Elise Witte, Bedrijfsadministrateur
  • Zilver: Leander van Maren, Ondernemer Retail
  • Zilver: Sharon Meeuwsen, Verkoopspecialist
  • Brons: Jan van de Mheen, Metselaar.