Beste bezoeker van Hoornbeeck.nl,

Op zondag is onze website niet toegankelijk. De zondag is voor ons namelijk de belangrijkste dag van de week. Daarom laten wij ons dagelijks werk liggen, zodat we deze dag kunnen besteden tot eer van God.

We verwelkomen u morgen graag opnieuw op deze website.

Hoornbeeck College
Locaties

Rinus de Rijder benoemd tot locatiedirecteur Hoornbeeck Goes

Het Hoornbeeck College maakt dankbaar bekend dat een nieuwe locatiedirecteur is benoemd voor locatie Goes: ing. M.G. (Rinus) de Rijder MA. De vacature ontstond door het aanstaande (vervroegde) pensioen van E.W. (Evert) Timmerman.   

Rinus de Rijder is sinds 2005 werkzaam bij SVO, een landelijke opleider van vakmensen in de foodindustrie. Daar was hij eerst docent bij de vakschool, vervolgens teamleider en vanaf 2016 onderwijsmanager. Omdat SVO ook een locatie in Goes heeft, is de provincie Zeeland bekend terrein voor De Rijder. Al langere tijd was hij als onderwijsmanager binnen SVO ook verantwoordelijk voor heel regio Zuid-West.  

In zijn functie als locatiedirecteur zal Rinus de Rijder leidinggeven aan de Hoornbeeck-locatie Goes. Het Hoornbeeck College is blij met de stevige regionale positie die locatie Goes onder leiding van Evert Timmerman heeft opgebouwd. Graag wil het Hoornbeeck die positie de komende jaren verder bestendigen en uitbouwen. De Zeeuwse Hoornbeeck-locatie telt zo’n 650 studenten en 100 personeelsleden. De Rijder zal in zijn nieuwe rol ook participeren in de directie en Hoornbeeck-brede portefeuilles in beheer krijgen.