Beste bezoeker van Hoornbeeck.nl,

Op zondag is onze website niet toegankelijk. De zondag is voor ons namelijk de belangrijkste dag van de week. Daarom laten wij ons dagelijks werk liggen, zodat we deze dag kunnen besteden tot eer van God.

We verwelkomen u morgen graag opnieuw op deze website.

Hoornbeeck College
Locaties

Hoornbeeck College ‘Winnaar Worldclass Workplace’ van onderwijsbranche

Het Hoornbeeck College is uitgeroepen tot ‘Branchewinnaar’ binnen de onderwijsbranche voor haar werkgeverschap. Dat maakte onafhankelijk onderzoeksbureau Effectory op donderdag 20 april bekend tijdens een prijsuitreiking in Amsterdam.

In januari 2023 heeft het Hoornbeeck al het keurmerk ‘Worldclass Workplace’ (voorheen: ‘Beste werkgever’) ontvangen. Dit komt voort uit het ‘medewerkersonderzoek’, dat elke twee jaar door Effectory onder personeelsleden van het Hoornbeeck College wordt gehouden. De resultaten van dit onderzoek worden vervolgens vergeleken met de resultaten van de ruim 200 andere deelnemende organisaties. Het medewerkersonderzoek biedt organisaties relevante inzichten waarmee ze strategieën voor productiviteit, bevlogenheid en personeelsbehoud kunnen verbeteren. Het Hoornbeeck mag dit prestigieuze keurmerk voeren in de jaren 2023 en 2024.

Op donderdag 20 april bleek dus ook dat het Hoornbeeck ‘branchewinnaar’ van het onderwijs is geworden. Volgens Effectory blinkt het Hoornbeeck College uit op het thema ‘werkgeverschap’ en omdat medewerkers het Hoornbeeck massaal aanraden als werkgever.

tekst gaat door onder afbeelding

Gert van Leeuwen, lid van het college van bestuur van het Hoornbeeck, reageert verrast: “Het was een verrassing dat we voor de tweede keer ‘Branchewinnaar in de onderwijsbranche’ zijn geworden. Dit laat zien dat bij het Hoornbeeck bevlogen en kundige mensen werken met hart voor mbo’ers, voor de klas en in ondersteunende functies. Uiteraard gaat niet alles goed, en kan er altijd iets beter. Deze award zien we als waardering voor alle collega’s. Bovenal zijn we de Heere dankbaar, die elke dag de kracht geeft om het werk te doen.”

Meer weten over de onderzoeken van Effectory? Ga naar www.effectory.com.