Beste bezoeker van Hoornbeeck.nl,

Op zondag is onze website niet toegankelijk. De zondag is voor ons namelijk de belangrijkste dag van de week. Daarom laten wij ons dagelijks werk liggen, zodat we deze dag kunnen besteden tot eer van God.

We verwelkomen u morgen graag opnieuw op deze website.

Hoornbeeck College
Locaties

Kies voor een mbo-opleiding! - cursusjaar 2024-2025

Vanaf 1 november 2023 is het voor leerlingen van het voortgezet onderwijs weer mogelijk om zich aan te melden voor een mbo-opleiding (cursusjaar 2024-2025).

Ben jij bezig met je laatste jaar op het voortgezet onderwijs? Of zit je in havo-3 of vwo-3 en heb je aan het einde van dit cursusjaarjaar een overgangsbewijs naar leerjaar 4 op zak? De keuze voor het mbo én het Hoornbeeck is een goede keuze! Maar voordat jij aan je studie kunt beginnen, moet je aangemeld worden.

Hoe werkt ‘aanmelden’?

Aanmelden voor een opleiding bij het Hoornbeeck College kan via www.hoornbeeck.nl. Weet je welke opleiding het wordt? Klik dan op ‘Meld je aan!’ en het aanmeldproces begint. Alle informatie over het aanmeldproces vind je op www.hoornbeeck.nl/aanmelden. Daar hebben we alles voor jou op een rijtje gezet. Succes!

Aanmelden voor 1 april

Wij houden ervan als alles goed geregeld is. Daarom is het belangrijk om jezelf voor 1 april 2024 aan te melden. Meld je je later aan dan 1 april, dan kunnen we je helaas niet garanderen dat je geplaatst wordt in de opleiding en/of op de locatie van je keuze.

Let op: een opleiding start wanneer er sprake is van voldoende deelnemers.

 

Open avonden

De open avonden zijn goede momenten om kennis te maken met een mbo-opleiding. Vooral bezoeken dus! Tijdens deze avonden krijg je informatie over ons college, de opleidingen en ontmoet je Hoornbeeck-studenten en -docenten. Als het goed is kun je na het bezoeken van een open avond de juiste keuze maken!

Bekijk de data van onze open avonden op www.hoornbeeck.nl/openavonden.

Meer Hoornbeeck?

Vind je het leuk om meer van het Hoornbeeck College te zien? Volg ons dan op social media, en blijf van alles op de hoogte!