Zoeken

Sociale vaardigheden

voor volwassenen
Doelgroep:  Organisaties
Trainingsduur:  > 4 weken
Kostenindicatie:  Vanaf € 2000
Locatie:  Amersfoort, Apeldoorn, Goes, Gouda, Kampen, Rotterdam

Contactformulier

Aanmelden voor: Sociale vaardigheden - voor volwassenen


 

Veel mensen zijn onzeker, zouden graag wat duidelijker communiceren of presenteren voor een groep en zoeken naar hun sterke kanten. Soms zitten ze vast in bepaalde denkpatronen waardoor het lastig is zichzelf te geven of nieuwe situaties tegemoet te treden. Mogelijk willen ze sterker worden in het geven of ontvangen van feedback.

In een serie van 6 avonden komen deze thema’s aan de orde en vooral: wordt er mee geoefend. De herkenning bij anderen en de kleine groep waarin gewerkt wordt is voor veel mensen een veilig leerklimaat.

De avonden vinden plaats op het Hoornbeeck College. In overleg kan de training ook voor een groep op een eigen locatie plaats vinden.

De genoemde prijsindicatie is het bedrag voor een incompany training.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw J.E. van de Braak-Griffioen: tel.nr. (085) 483 8493, email: connect@hoornbeeck.nl.

Trainingen
Hoornbeeck Connect is het trainingscentrum van onze school. We verzorgen trainingen voor een brede doelgroep, van ouders en kerkeraadsleden tot bedrijven en scholen. Hoornbeeck Connect heeft gecertificeerde trainers waardoor u zeker kunt zijn van een goede inhoud en een waardevol eindresultaat. Klik hier voor onze algemene informatiefolder.
training
226