Hoornbeeck College
Locaties

Vernieuwd én uitgebreid!

Met ingang van het volgende cursusjaar bieden we binnen de afdeling Economie een aantal prachtige (ver)nieuw(d)e opleidingen aan onder de vlag ‘Business Services’. Deze wijziging vindt plaats, omdat de overheid een compleet nieuw en actueel Kwalificatiedossier heeft ontwikkeld voor de opleidingen in de Zakelijke dienstverlening.

De keuzemogelijkheden van de diverse uitstroomprofielen en de mogelijkheden om binnen niveau 4 dubbel te diplomeren maken deze (ver-)nieuw(d)e opleidingen nog interessanter voor jou, omdat jij je gaat specialiseren in de werkzaamheden die jou op het lijf geschreven zijn.

Opbouw opleiding

Je start met een basisperiode waarin je kennis maakt met alle uitstroomprofielen. Aan het einde van het eerste leerjaar wordt er definitief gekozen voor Niveau 3 of Niveau 4. In geval van Niveau 4 volg je twee uitstroomprofielen. Dat zorgt voor de unieke mogelijkheid om dubbel te diplomeren. Dit is haalbaar in de periode die je hier op school zit. Je volgt het profiel ‘Finance & Control’, ‘Juridisch & HRM’ of ‘Marketing & Communicatie’, aangevuld met ‘Officemanagement’.

Werkveld

De (ver-)nieuwe opleidingen zijn helemaal afgestemd op het werkveld waar je terechtkomt. Veel werkgevers vragen om breed opgeleide werknemers die met verantwoordelijkheid en toewijding hun werk doen. Met deze nieuwe opleidingen word jij klaargestoomd om als breed opgeleid personeelslid aan de slag te gaan in de zakelijke dienstverlening. Je kunt dus op veel verschillende banen solliciteren. En, die banen liggen voor het oprapen!

En waar kan ik dan precies aan de slag?

Wellicht word jij receptionist bij een bouwbedrijf of ga jij werken als Officemanager op advocatenkantoor. Ben jij creatief? Ga dan als medewerker Marketing & Communicatie aan de slag bij een autobedrijf of een makelaar. Houd je vooral van een stoer bedrijf? Bij diverse technische bedrijven kun je als office assistent, financieel-administratief medewerker of zelfs als medewerker personeelszaken aan de slag. Als je cijfers interessant vindt, is het werk als een controller of financieel adviseur bij een accountant voor jou uitdagend. Volop mogelijkheden dus!

Check het zelf!

Benieuwd naar meer inhoudelijke informatie over de opleidingen die onder ‘Business Services’ vallen? Check het zelf!

Niveau 3:  

Niveau 4: