Hoornbeeck College
Locaties

Jubileumwebsite & jubileumplannen

2022 is het jaar waarin het Hoornbeeck College 25 jaar bestaat. Wat is er veel gebeurd in die jaren! Omdat allemaal in beelden en woorden te vatten is de jubileumwebsite gelanceerd: www.25jaarhoornbeeck.nl. En: nog veel meer mooie plannen!

Jubileumwebsite

In de loop van 2022 zal www.25jaarhoornbeeck.nl steeds meer gevuld worden met verhalen, foto’s, video’s en andere items die gaan over de achterliggende jaren. Want er is ontzettend veel om dankbaar op terug te kijken. Een van de onderdelen is een interactieve tijdlijn, waarin allerlei bijzondere momenten uit de geschiedenis in beeld komen.

Boek over Johannes Hoornbeeck

Naast de jubileumwebsite verschijnt in 2022 een boek over het leven van Johannes Hoornbeeck. Dit boek is begin-2022 verkrijgbaar in de christelijke boekhandel.

Hoornbeeck Podcast

Ook lanceert het Hoornbeeck de Hoornbeeck Podcast die gepresenteerd wordt door Hoornbeeck-collega Jacques Rozendaal. Samen met interessante gasten snijdt hij allerlei onderwijsthema’s aan.

HoornBACK

Ook het initiatief voor oud-studenten, HoornBACK, krijgt een prominente plaats in het jubileumjaar. Zo zijn er op alle locaties HoornBACK-activiteiten.

Historie in beeld

Het Hoornbeeck College grijpt het jubileumjaar aan om ook de rijke historie van het Hoornbeeck College en haar voorgangers in beeld te brengen. Daarom verschijnt in april 2022 het boek 25 jaar Hoornbeeck College. Een uniek boek, over een unieke school!

Jubileumsymposium en jubileumbijeenkomst

Op 15 september 2022 vindt er een jubileumsymposium plaats in het Hoornbeeck College te Amersfoort. Daarnaast zal ’s avonds in de Joriskerk een jubileumbijeenkomst gehouden worden. Omdat veel nog onzeker is in verband met de coronamaatregelen zal meer informatie volgen.

Voor alle genoemde plannen geldt: Deo volente.