Hoornbeeck College
Locaties

Jubileumwebsite heeft nu een tijdlijn!

De jubileumwebsite van het Hoornbeeck College bevat nu ook een tijdlijn met 25 hoogtepunten door de jaren heen.

Het Hoornbeeck ging de afgelopen 25 jaar langs veel hoogte- en dieptepunten. Het ontstaan van nieuwe opleidingen en nieuwe locaties, maar ook het wegvallen van leerlingen zijn gebeurtenissen die plaats vonden. Vijfentwintig van deze bijzondere momenten in de geschiedenis van het Hoornbeeck College zijn nu te vinden op de digitale tijdlijn.

Verhalen

De tijdlijn is samengesteld aan de hand van het jubileumboek Hoornbeeck 25 jaar. Dit boek bestaat uit verhalen van docenten, studenten, management, directie en mensen die een belangrijke rol spelen en speelden binnen de school. Voor de tijdlijn zijn de meest opvallende verhalen geselecteerd die betekenis hebben gehad voor het Hoornbeeck College.

Dankbaar

Rode draad door de tijdlijn is het besef dat identiteitsgebonden onderwijs niet alleen iets is om trots op te zijn, maar ook iets waar het Hoornbeeck College enorm dankbaar voor mag zijn. Ondanks de tegenslagen die er bij de start waren, bestaat het reformatorisch mbo nu al 25 jaar. Daarnaast mag het Hoornbeeck College zich sinds 2009 elk jaar opnieuw beste ROC van Nederland noemen.