Hoornbeeck College
Locaties

Van het eerste keukenkastje tot het aansluiten van apparatuur en het afkitten van het werkblad: tijdens de opleiding Keukenmonteur leer je hoe je van A tot Z een keuken plaatst.

Als keukenmonteur ben je allround: je hebt verstand van gas, water en elektra, maar weet ook hoe je moet tegelen, zagen en afstellen. Je leert verlichting aansluiten, keukenkasten en lades afstellen en kranslijsten monteren. Nauwkeurigheid en zorgvuldig werken is belangrijk: het moet kloppen tot op de millimeter. Straks plaats jij, soms met een collega, op maat gemaakte keukens bij klanten thuis. Een vakkundig werk waar je naast oog voor kwaliteit ook sociale skills voor nodig hebt. Klanttevredenheid staat centraal!

Met een diploma op zak…

Als keukenmonteur ga je aan de slag bij een keukenbedrijf. Je plaatst nieuwe op maat gemaakte keukens bij klanten, sluit apparatuur aan en informeert klanten erover. Meestal ben je twee dagen bezig bij een klant; ook zal je af en toe servicewerkzaamheden uitvoeren. Bij de meeste bedrijven heb je een eigen bus met professioneel gereedschap.

Als vervolgstudie zou je kunnen kiezen voor een opleiding op niveau 3.

Deze opleiding wordt aangeboden in

Lijkt het je wat? Meld je aan vóór 1 april!

Dan start jij per september je opleiding op het Hoornbeeck Meld je aan! Meer informatie aanvragen

Of past dit beter bij je?

Alle opleidingen
Icoon gesprek

Intakegesprek & leerwerkovereenkomst

Samen kijken we of deze opleiding bij jou past. Na aanmelding en toelating word je uitgenodigd voor een AMN-test en een loopbaanadviesgesprek.

Je moet in het bezit zijn van een leerwerkovereenkomst met je werkgever en moet voor 1 augustus van het cursusjaar minimaal 16 jaar zijn of 12 jaren onderwijs gevolgd hebben.

Icoon diploma

Vooropleidingseisen

Voor de opleiding Keukenmonteur moet je minimaal het vmbo (basisberoepsgerichte leerweg) of een mbo-opleiding op niveau 1 hebben afgerond.

 

Icoon start

Start van je opleiding

De opleiding start met introductieactiviteiten om de school en je klasgenoten te leren kennen.

Icoon agenda

Theorie op school (BBL)

Je bent een echte doener. Schoolbanken zijn daarom eigenlijk niks voor jou. Toch?

Maar je wilt toch wat leren. Daarom bieden wij je een praktische oplossing. Je gaat één dag per week naar school. De rest van de week werk je als leerling-werknemer in een zogenaamd erkend leerbedrijf/-instelling passend bij de opleiding.

 

Icoon diplomapet

HoornBACK

Afgestudeerd? Maak je comeback! Als oud-Hoornbeecker blijf je met ons verbonden via het netwerk HoornBACK.

Ontmoeten, delen en ontwikkelen staat bij HoornBACK centraal.