Hoornbeeck College
Locaties

Mark van Winkelen nieuwe locatiedirecteur Apeldoorn

Het Hoornbeeck College in Apeldoorn heeft een nieuwe locatiedirecteur: Mark van Winkelen. De vacature ontstond door het vertrek van Georg Lindhoud, die in oktober 2020 een aanstelling kreeg op het zendingsveld.

Mark van Winkelen is sinds 2010 werkzaam op het Hoornbeeck als lid van de centrale directie. In het cursusjaar 2014/2015 had hij, naast zijn directietaak, ook al tijdelijk de verantwoordelijkheid voor locatie Apeldoorn. Ook de achterliggende maanden was Mark ad-interim locatiedirecteur van deze locatie.

In zijn functie als directeur gaat Mark leidinggeven aan de Hoornbeeck-locatie in Apeldoorn, met de dependance in Rijssen. Hij zal zich met name focussen op de positionering van het Hoornbeeck in die regio. Daarnaast zal hij invulling geven aan de mogelijkheden die recent zijn ontstaan door de vernieuwing van het pand in Apeldoorn, waarvan de opening Deo volente in 2021 plaatsvindt. Naast zijn werk als locatiedirecteur zal Mark zich voor een deel van zijn tijd blijven inzetten voor Hoornbeeck-brede verantwoordelijkheden.

We wensen Mark van harte Gods zegen toe in deze mooie en verantwoordelijke taak.