Hoornbeeck College
Locaties

Voorbeelden van mogelijke participatiebanen zijn:

  • Medewerker mediatheek/bibliotheek
  • Medewerker groenonderhoud Assistent-conciërge
  • Medewerker administratie Interieurverzorger

De invulling van werkdagen, het aantal uren en de uit te voeren werkzaamheden wordt in overleg met de nieuwe medewerker afgestemd. Participatiebanen zijn mogelijk op alle zes locaties van het Hoornbeeck College. Het aanbod van werkzaamheden verschilt per locatie.

Het Hoornbeeck College vindt het belangrijk om de in 2015 ingevoerde participatiewet in praktijk te brengen. Los van de wettelijke verplichting, erkennen we dat we als reformatorische school een eigen verantwoordelijkheid hebben in de maatschappij.

Contactpersoon

Wilt u meer weten over onze participatiebanen of een kennismakingsgesprek aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact op met P&O-adviseur M.P. (Maarten) van Dorp (085-4838172 of personeelszaken@hoornbeeck.nl).

Wil je graag solliciteren? Van sollicitanten wordt verwacht dat zij de grondslag en identiteit van de school onderschrijven. Ben je benieuwd wat dit betekent? Kijk dan op hoornbeeck.nl/identiteit. Daar vertellen we meer over de grondslag en de identiteit van onze school én wat dit betekent voor het benoemingsbeleid van personeel.