Hoornbeeck College
Locaties

Houd je graag het overzicht, ben je verantwoordelijk en heb je een passie voor technologie? Als technisch leidinggevende geef je leiding aan medewerkers binnen het werkveld.

Je leidt het werkoverleg, houdt planningen in de gaten en zorgt dat werkzaamheden volgens afspraak verlopen. Je schakelt snel en lost problemen binnen no-time op. Met jouw technische kennis en inzicht weet je waar je het over hebt. Als technisch leidinggevende ben je eindverantwoordelijk voor de uitgevoerde werkzaamheden, het onderhoud van materiaal en de werkomgeving. Daarbij ben je het aanspreekpunt voor klanten en leveranciers. Door jou loopt alles gesmeerd!

Met een diploma op zak…

Als technisch leidinggevende ga je werken in een technische omgeving zoals de metaal-, elektro- of installatietechniek of de mobiliteits- of bouwbranche. Jij geeft leiding aan de medewerkers op de werkvloer.

Als vervolgstudie zou je kunnen kiezen voor een hbo-opleiding.

Deze opleiding wordt aangeboden in

Is deze opleiding iets voor jou?

Kijk op SIS Student of neem contact op met het Centraal Bureau Studentzaken via 085-4838035. Aanmelden Meer informatie aanvragen

Of past dit beter bij je?

Alle opleidingen
Icoon gesprek

Intakegesprek & leerwerkovereenkomst

Samen kijken we of deze opleiding bij jou past. Na aanmelding en toelating word je uitgenodigd voor een AMN-test en een loopbaanadviesgesprek.

Je moet in het bezit zijn van een leerwerkovereenkomst met je werkgever en moet voor 1 augustus van het cursusjaar minimaal 16 jaar zijn of 12 jaren onderwijs gevolgd hebben.

Icoon diploma

Vooropleidingseisen

Voor de opleiding Technisch Leidinggevende moet je minimaal een mbo-opleiding niveau 3 in de richting Bouwkunde, Elektro, Mobiliteit of Werktuigbouwkunde hebben afgerond. Na aanmelding vindt er een intakegesprek plaats.

 

Icoon start

Start van je opleiding

De opleiding start met introductieactiviteiten om de school en je klasgenoten te leren kennen.

Icoon agenda

Theorie op school (BBL)

Je bent een echte doener. Schoolbanken zijn daarom eigenlijk niks voor jou. Toch?

Maar je wilt toch wat leren. Daarom bieden wij je een praktische oplossing. Je gaat één dag per week naar school. De rest van de week werk je als leerling-werknemer in een zogenaamd erkend leerbedrijf/-instelling passend bij de opleiding.

 

Icoon diplomapet

HoornBACK

Afgestudeerd? Maak je comeback! Als oud-Hoornbeecker blijf je met ons verbonden via het netwerk HoornBACK.

Ontmoeten, delen en ontwikkelen staat bij HoornBACK centraal.