Zoeken

Medewerker facilitaire dienstverlening

BOL (niveau 2)
Crebo: 25499
Locatie:  Amersfoort, Apeldoorn, Goes, Gorinchem (dependance), Gouda, Kampen, Rotterdam
Sector:  Dienstverlening
Studierichting:  Gezondheidszorg
Niveau:  Niveau 2
Opleidingsduur:  1 jaar
Kostenindicatie: Bekijk indicatie
Print als PDF

Contactformulier

Contact opnemen over: Medewerker facilitaire dienstverlening


 

Je vindt het fijn om anderen te helpen en te ondersteunen. Als facilitair medewerker heb je een veelzijdig beroep, je zorgt bijvoorbeeld voor het ontvangen en verwerken van inkomende post, je maakt vergaderruimtes gebruiksklaar. Ook verricht je schoonmaakwerkzaamheden en help je in de catering bij het klaarmaken en uitserveren van de voeding. Als facilitair medewerker kun je bijvoorbeeld werken in een hotel, bedrijfskantine, restaurant, school, verzorgings- en verpleeghuizen.

De opleiding facilitair medewerker is een brede opleiding en vooral gericht op verschillende dienstverlenende taken. Hierbij moet je denken aan schoonmaak- en cateringswerkzaamheden maar ook aan het klaarzetten van bijvoorbeeld een vergaderruimte/verkoopruimte en klein onderhoud uitvoeren. Bezig zijn met administratie en postverzorging is ook een onderdeel van de lesinhoud. Verder is communicatie van belang: hoe voer je bijvoorbeeld een goed (verkoop)gesprek met een klant.  Verder leer je hoe logistieke processen op elkaar afgestemd moeten worden, hoe producten worden vervoerd en wat veilig werken inhoudt. Ook leer je hoe een gebouw en het omliggende terrein er representatief uit blijft zien. Tijdens dit jaar loop je stage om dat wat je op school leert ook in de praktijk te gaan brengen.

Vooropleidingseisen:

diploma vmbo basisberoepsgerichte leerweg of entree-diploma (mbo-diploma niveau 1)

Na het afronden van deze opleiding kun je een mbo-opleiding op niveau 3 gaan volgen of doorstromen naar helpende zorg & welzijn.

Al een leuke
opleiding
gezien?
in beeld
Bezoek onze
Algemeen

Een opleiding start wanneer er sprake is van voldoende deelnemers.

Gebruik de filters hiernaast voor Hoornbeeck-opleidingen!

Weet je nog niet goed wat je wilt of wat je zoekt? Kiesmbo.nl helpt je bij de keuze van opleidingen die jouw interesse heeft. Daar kan je ook opleidingen gemakkelijk vergelijken met elkaar.

490