Zoeken

StraCKs - vraag het nieuwe Hoornbeeck-magazine aan!

Geplaatst: 12 januari 2016

Vandaag komt het nieuwe Hoornbeeck-magazine onder de titel 'StraCKs' uit. Een magazine vol typische Hoornbeeck-verhalen over studenten, geloven, apps in de klas, snacken, en veel meer. Vraag 'm hier aan!

stracks_nieuwsbericht_cover

Hoezo, StraCKs?
Wat ga jij later doen? Veel jongeren denken er (te) weinig over na. Wat telt is nu en niet straks. Toch is het slim om vooruit te kijken, naar je toekomstige beroep bijvoorbeeld. Zeker als je een vmbo- of havo-opleiding volgt, kun je alle kanten op. Het middelbaar beroepsonderwijs biedt opleidingen in bijna alle sectoren van de economie.

In StraCKs, het nieuwe Hoornbeeck-magazine, maak je kennis met het mbo en het Hoornbeeck College. Als je het magazine doorbladert, ontdek je de vele kanten van het Hoornbeeck. Een school die niet alleen oog heeft voor je toekomst op aarde maar ook naar 'straks' kijkt vanuit eeuwigheidsperspectief. Juist dat geeft studeren aan het Hoornbeeck een diepe meerwaarde!

Vraag 'm aan!
Benieuwd naar StraCKs? Vraag hieronder direct een exemplaar aan! Wil 'm gelijk inkijken? Klik dan hier!

PS: StraCKs met 'ck', is dat niet fout gespeld? Zeker niet! Met opzet gebruiken we de 'ck' van Hoornbeeck om ons magazine een eigen gezicht te geven.

LET OP: Ben je al Hoornbeeck-student? Dan krijg je het magazine binnenkort op school en hoef je dit formulier niet in te vullen!

204