Zoeken

Kom je naar het Hoornbeeck College? Meld je aan!

Geplaatst: 12 november 2019 Locatie: Hoornbeeck College Amersfoort

Goed nieuws! Met ingang van 12 november is het voor leerlingen mogelijk om zich via het DDD (digitaal doorstroomdossier) aan te melden bij het Hoornbeeck College.

2019-10-14 Hoornbeeck Amersfoort (originele kwaliteit)-28.jpg

Je bent bezig met het laatste jaar van het voortgezet onderwijs en je wilt je gaan aanmelden voor een mbo-opleiding. Fijn dat je kiest voor het Hoornbeeck College! We zijn ervan overtuigd dat je een goede keuze hebt gemaakt. Voordat je aan je studie kan beginnen, moet je aangemeld worden.

Wil je weten hoe het werkt?

Er zijn verschillende manieren waarop je jezelf kunt aanmelden voor een opleiding op het Hoornbeeck College. We hebben een duidelijke flyer voor je ontwikkeld. Daarin vind je alle informatie die je nodig hebt. Klik hier voor de flyer.

Aanmelden met het DDD (Digitaal Doorstroom Dossier)

Een van de mogelijkheden om jezelf aan te melden, is via het Digitaal Doorstroom Dossier. Dat kun je gebruiken als je op een van de onderstaande scholen zit: 

  • Calvijn College (Goes, Krabbendijke, Middelburg en Tholen)
  • Driestar College (Gouda, Lekkerkerk en Leiden)
  • Gomarus SG (Gorinchem) • Ichthus College (Veenendaal)
  • Jacobus Fruytier SG (Apeldoorn, Rijssen en Uddel)
  • Pieter Zandt SG (Kampen, Staphorst, Urk en IJsselmuiden)
  • Prins Maurits SG (Middelharnis)
  • Van Lodenstein College (Amersfoort, Barneveld)

Ben je leerling? 

Om het proces van aanmelding zo soepel mogelijk te laten verlopen, heeft de werkgroep ‘Digitaal aanmelden’ voor jou als leerling een handleiding gemaakt. In deze handleiding wordt stapsgewijs aangegeven welke stappen je doorloopt bij het invullen van het digitale aanmeldingsformulier / doorstroomdossier van het Hoornbeeck College. 

Bent u decaan of mentor?

Voor u hebben we ook een handleiding geschreven. Die vindt u hier. Het gebruik van het aanmeldingsformulier / doorstroomdossier wijst zoveel mogelijk voor zich. Toch willen we het aanmeldingsformulier / doorstroomdossier ondersteunen met een handleiding om het proces inzichtelijk te maken.

En? Kom je straks naar het Hoornbeeck College? Alvast welkom! 

Meld je aan voor 1 april 2020...!
Deze datum is een harde deadline die door de overheid is vastgelegd. Zeker als je al weet welke opleiding je wilt volgen, is het goed om je vroeg aan te melden. Meld je jezelf na 1 april 2020 aan, dan is het niet zeker of je kunt starten met de door jouw gekozen opleiding.

204