Zoeken

Hoornbeeck-studenten maandag en dinsdag lesvrij i.v.m. Coronavirus

Geplaatst: 14 maart 2020 Locatie: Hoornbeeck College Amersfoort

Het Hoornbeeck College heeft besloten dat alle locaties op maandag 16 maart en dinsdag 17 maart geen lessen aanbieden.

Schermafbeelding 2020-03-02 om 14.03.56.png

Voor alle locaties van het Hoornbeeck College geldt dat er aanstaande maandag (16-3) en dinsdag (17-3) geen lessen worden gegeven. Iedere student van het Hoornbeeck College heeft deze twee dagen dus ‘lesvrij’.

Waarom deze maatregel?

Reden 1: We houden er rekening mee dat de overheid binnenkort kenbaar maakt dat alle scholen hun lessen op afstand moeten aanbieden. Om daar goed op voorbereid te zijn, zal het Hoornbeeck-personeel maandag en dinsdag gebruiken om afstandsonderwijs verder voor te bereiden.

Reden 2: Er zijn officieel vastgestelde Coronabesmettingen gemeld bij de Hoornbeeck-locatie in Apeldoorn. Vandaag (14-3-2020) is in overleg met de plaatselijke overheid besloten dat de locatie in Apeldoorn daarom vanaf maandag beperkt opengesteld is tot en met 31 maart. Dat betekent dat lessen van deze locatie tot die tijd op afstand worden aangeboden.

- Deze reden wordt ondersteund door de soortgelijke maatregelen die de collega-ROC’s Aventus en ROC van Twente genomen hebben.

Vervolg

Uiterlijk dinsdagmiddag zal het Hoornbeeck College met verdere berichtgeving komen. De ontwikkelingen gaan snel. Deze kunnen dus op korte termijn zorgen voor aangepaste maatregelen.

__

De Bijbel roept op om ons vertrouwen op de Heere te stellen. We zijn ook in deze situatie helemaal van Hem afhankelijk. Daarom bidden we om Zijn leiding en trouwe zorg. In gebed en gedachten zijn we verbonden met iedereen die direct te maken heeft met de gevolgen van dit virus.

204