Zoeken

Hoornbeeck kans op titel 'Beste Werkgever 2015'

Geplaatst: 26 augustus 2015

Het Hoornbeeck College is genomineerd voor de Beste Werkgever Awards. Het Hoornbeeck gooit hoge ogen in de categorie met minder dan 1000 werknemers. In die categorie zijn 50 organisaties genomineerd.

genomineerden-beste-werkgevers

Het Hoornbeeck College is genomineerd voor de Beste Werkgever Awards. Het Hoornbeeck gooit hoge ogen in de categorie organisaties met minder dan 1000 werknemers. In die categorie zijn 50 organisaties genomineerd. Op 6 oktober a.s. maken onderzoekers Effectory en Intermediair bekend of het Hoornbeeck zich daadwerkelijk 'Beste Werkgever 2015' mag gaan noemen.

Effectory en Intermediair voeren ieder jaar het Beste Werkgeversonderzoek uit om een objectief oordeel te kunnen vellen over de kwaliteit van het werkgeverschap in Nederland. Dit jaar zijn er ruim 300.000 werknemers die hun werkgever beoordelen door middel van medewerkersonderzoeken. Uit deze medewerkersonderzoeken rolt een 'Beste Werkgeversscore' waarmee een top 100 wordt samengesteld: 50 organisaties met minder dan 1000 medewerkers en 50 organisaties met meer 1000 medewerkers. De organisaties komen uit verschillende branches, van onderwijs en zorg tot financiële dienstverlening en industrie.

Meer informatie: www.beste-werkgevers.nl/genomineerden.

204