Zoeken

Hoornbeeck en NIMA gaan samenwerken

Geplaatst: 09 januari 2015

Het Hoornbeeck College is erkend als exclusief Education Partner van NIMA (Nederlands Instituut voor Marketing). Het Hoornbeeck en NIMA zijn deze officiële samenwerking aangegaan om commerciële studenten met hart voor het marketingvak een kwalitatief goede opleiding aan te bieden.

nima_education_partner_logo

Amersfoort, 9 januari 2015 - Het Hoornbeeck College is erkend als exclusief Education Partner van NIMA (Nederlands Instituut voor Marketing). Het Hoornbeeck en NIMA zijn deze officiële samenwerking aangegaan om commerciële studenten met hart voor het marketingvak een kwalitatief goede opleiding aan te bieden. NIMA is het ontwikkelorgaan voor professionals die willen groeien in de vakgebieden marketing, communicatie, sales en marktonderzoek.

Dhr. D. van Meeuwen, lid College van Bestuur met een vertegenwoordiger van NIMA

Voor studenten die een commerciële opleiding volgen aan het Hoornbeeck College betekent dit dat zij in de toekomst het NIMA Examen Basiskennis Marketing gaan afleggen. Het Hoornbeeck College is het eerste mbo dat naast dit standaardtraject een extra programma biedt voor excellente studenten. Zij krijgen naast het basisprogramma de mogelijkheid om het NIMA A Marketing-traject te volgen.

NIMA-diploma’s worden breed erkend als opstap naar een passende baan maar gelden ook als een goede voorbereiding op een commerciële hbo-opleiding. Door de samenwerking krijgen ook Hoornbeeck-docenten extra ondersteuning en doorlopende marketingeducatie bij NIMA.

Dhr. D. van Meeuwen, lid College van Bestuur: “Deze samenwerking geldt als een grote verrijking voor ons reguliere onderwijsprogramma. Met name het NIMA A Marketing-diploma is voor onze commerciële studenten een prachtige aanvulling op hun cv. Het grote voordeel van het volgen van een NIMA-opleiding bij een geaccrediteerde instelling is dat de leerstof goed aansluit bij het NIMA-examen. Daardoor maak je meer kans op een diploma.”

Dhr. D. van Meeuwen, lid College van Bestuur met een vertegenwoordiger van NIMA

204