Zoeken

Hoornbeeck College vijfde keer beste ROC in Keuzegids MBO

Geplaatst: 18 maart 2014

Het Hoornbeeck College is voor de vijfde keer op rij uitgeroepen tot beste mbo-college van Nederland. Dat staat vandaag in de Keuzegids MBO-studies 2014.

logo beste roc 2014

Amersfoort, 18 maart 2014 – Het Hoornbeeck College is voor de vijfde keer op rij uitgeroepen tot beste mbo-college van Nederland. Dat staat vandaag in de Keuzegids MBO-studies 2014. Deze gids helpt jongeren en hun begeleiders bij de keuze voor een mbo-opleiding. Om tot een evenwichtig oordeel te komen, gebruiken de opstellers van de lijst cijfers over de tevredenheid van studenten, doorstroomcijfers, slagingspercentages en oordelen van de onderwijsinspectie.

Drs. W.J. de Potter, voorzitter College van Bestuur: “We zijn verheugd over het feit dat we opnieuw beste ROC van Nederland zijn. Een prachtig resultaat dat onze medewerkers samen met onze studenten hebben bereikt. We zijn dankbaar dat God ons werk ook op deze manier heeft gezegend. De uitkomsten in de Keuzegids zijn vooral van belang voor onze toekomstige studenten. Als zij een doordachte opleidingskeuze maken, is de kans ook het grootst dat ze met een waardevol diploma doorstromen naar een vervolgopleiding of een baan.”

Drs. A.G. Blonk, voorzitter directieteam: “We bouwen aan de toekomst van onze studenten, zij staan centraal in ons onderwijs. Uit de uitkomsten blijkt dat studenten heel tevreden zijn over ons onderwijs, onze begeleiding en de veiligheid op school. Deze titel is een beloning waar bescheidenheid bij past. Tegelijk inspireert het ons om op dezelfde gepassioneerde manier door te gaan op de ingeslagen weg. Het blijft onze belangrijkste taak om jongeren op te leiden tot persoonlijkheden die God dienen in gezin, kerk en maatschappij.”

204