Zoeken

Hoornbeeck College start samenwerking met Trigion

Geplaatst: 11 februari 2019 Locatie: Hoornbeeck College Rotterdam

Beveiligingsbedrijf Trigion en het Hoornbeeck College gingen onlangs een samenwerking aan. Binnen deze samenwerking biedt Trigion negen enthousiaste BOL-studenten van de opleiding Beveiligen&Bewaken een goede basisplek binnen het veiligheidsdomein. 

beveiliging

'Een strak georganiseerde samenwerking met goede begeleiding, waarin gestreefd wordt naar competente beveiligers op de juiste plek', aldus docent Dirk Kroon. Het Hoornbeeck College ziet Trigion beveiliging als een betrouwbare partner die al jaren laat zien waarom veiligheid zo belangrijk is, ook in de huidige samenleving.

Onlangs zijn de studenten op het hoofdkantoor in Schiedam hartelijk welkom geheten door Paul Boumans (klantdirecteur), Ton van der Heijden (teamleider) en Cora van der Spoel (Manager HR Services Center en Academie).

Na een periode van voorbereiding zijn de eerste studenten van de nieuwe opleiding Beveiligen & Bewaken afgelopen donderdag gestart met hun stage. Tijdens een introductiebijeenkomst op winkelcentrum Zuidplein werden zij welkom geheten door een enthousiast team begeleiders van Trigion en veiligheidspartners Handhaving Toezicht & Veiligheid (HTV), politie Charlois en management Zuidplein. Een mooie leerzame plek met een diversiteit aan werkzaamheden in de winkelsurveillance op het gebied van veiligheid. Wij wensen de stagiaires een plezierige en leerzame stageperiode toe!

204