Zoeken

H3-magazine 2014 verschenen

Geplaatst: 14 januari 2014

Het nieuwe H3-magazine is verschenen. Belangstelling? Vraag een gratis exemplaar aan bij de administratie van de school of lees hier het H3-magazine. H3 staat voor Hoofd, Hart en Handen.

cover H3 2014

Het is belangrijk dat de student straks niet alleen kennis heeft in zijn hoofd, maar dat hij ook met zijn handen beroepsvaardigheden beheerst. De student moet ook leren om te werken vanuit zijn hart. Met de juiste beroepshouding.In het H3-magazine vertellen mensen uit de praktijk, studenten, oud-studenten en docenten over hun ervaringen. Het thema van deze uitgave is "Like to be social".

De mens is een sociaal wezen. Hij wil graag contact hebben met anderen en met hen praten over wat hem bezighoudt. Sociale media kunnen hier geschikt voor zijn, maar ze zijn niet toereikend. Ware vriendschap en oprechte betrokkenheid vragen om persoonlijk contact. Op school bijvoorbeeld met je docent of met je medestudenten.

Het Hoornbeeck College is zo’n plaats om elkaar te ontmoeten. Dat lees je in de verhalen van studenten, docenten, werkgevers en andere betrokkenen. Zij delen hun ervaringen en geven een beeld van de school. Enthousiast geworden? Bezoek onze website voor informatie over de opleidingen en kom langs op een van de Open Avonden. Hartelijk welkom!

Klik hier om het magazine in te zien.

 

 

204