Zoeken

Goede keuze! - H3-magazine 2015

Geplaatst: 21 januari 2015

Het thema van H3 is dit jaar 'Goede keuze!' en gaat over het maken van keuzes. Grote en kleinere keuzes. Wat kiezen doen we de hele dag! Hoe werkt dat nu? En wat kan je helpen bij het maken van een keuze?

cover_h3_2015

Aan jou de keus!

H3 is het jaarlijkse magazine dat het Hoornbeeck College uitgeeft. De titel staat voor de kern van ons onderwijs: de drie 'h's' van hoofd, hart en handen. Je verzamelt kennis in je hoofd om vanuit je hart je handen uit de mouwen de gaan steken! Dit jaar staat H3 helemaal in het teken van kiezen en heet 'Goede keuze!'. Wat is nu een goede keuze? Hoe maken we keuzes en wat kun je beter niet doen? Die vraag hebben we voorgelegd aan onze studenten en medewerkers. Hun ervaringen en tips helpen je vast bij het maken van keuzes!

Klik hier om H3 2015 te openen.

Jouw opleiding?

Natuurlijk gaan we ook in op het kiezen van een opleiding. Dan kan namelijk ontzettend lastig zijn. Want wat past er nu echt bij jou? Waar ben je goed in? Gelukkig zijn er mensen die je kunnen helpen als je er zelf niet uitkomt. Op jouw school en op het Hoornbeeck werken decanen die alles weten over de opleidingen die we aanbieden. Maar ook je vrienden kunnen je vaak veel vertellen over wat er bij jou past. Zij kennen je immers als geen ander!

Kom je kiezen?

Om je vast op weg te helpen bij het maken van een opleidingskeuze houden we ieder jaar Open Avonden. Daar ontmoet je (toekomstige) medestudenten en docenten. Je krijgt informatie over ons college en onze opleidingen. Op deze pagina vind je daar meer informatie over. Van harte uitgenodigd!

204