Zoeken

Nieuws

 • Hoornbeeck lanceert Hoornbeeck Hulpkracht

  Om instellingen en bedrijven die handen tekort komen vanwege de coronacrisis te ondersteunen, lanceert het Hoornbeeck College vandaag Hoornbeeck Hulpkracht. Hoornbeeck Hulpkracht is een platform waar organisaties en studenten zich aan elkaar kunnen verbinden.

    Lees meer
 • Coronavirus

  De laatste update van deze pagina heeft plaatsgevonden op 2 april 2020, 14.20 uur. 

  Het nieuwe coronavirus roept vragen op bij ouders, studenten en collega’s. In het onderstaande bericht geven we helderheid over het handelen op het Hoornbeeck College.

    Lees meer
 • Gert van Leeuwen nieuwe bestuurder Hoornbeeck en Van Lodenstein

  G.R. (Gert) van Leeuwen (1968) is per 1 augustus 2020 benoemd als bestuurder van het Van Lodenstein College en Hoornbeeck College. Hij volgt D. (Dick) van Meeuwen (1954) op die in de loop van het komend cursusjaar met pensioen zal gaan. Het College van Bestuur zal dan bestaan uit de huidige bestuursvoorzitter W.J. (Willem) de Potter en Van Leeuwen.

    Lees meer
 • Hoornbeeck College voor 11e keer beste ROC

  Uit onafhankelijk onderzoek van De Keuzegids blijkt dat het Hoornbeeck College opnieuw de eerste plek inneemt op de lijst van beste ROC’s in Nederland. De afgelopen tien jaar stond het Hoornbeeck College ook op de eerste plek. Daarmee is het Hoornbeeck dit jaar voor de elfde keer op rij het beste ROC van Nederland.

    Lees meer
 • Hoornbeeck dependance in Hoevelaken vernieuwd

  De dependance in Hoevelaken van de Amersfoortse vestiging van het Hoornbeeck College is woensdag feestelijk geopend. De dependance startte in augustus 2010 in het gebouw van het Van Lodenstein College in Hoevelaken.

    Lees meer
 • Hoornbeeck & DB Keukengroep presenteren nieuwe opleiding: Allround Keukenmonteur

  De bedrijfsopleiding Allround Keukenmonteur – een samenwerking tussen het Hoornbeeck College en DB KeukenGroep – is officieel goedgekeurd door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Daarmee is deze bedrijfsopleiding de eerste bedrijfsopleiding op niveau 3 van het Hoornbeeck College die door de overheid is geaccrediteerd. Het aanbod bedrijfsopleidingen bij het Hoornbeeck College wordt hiermee uitgebreid.

    Lees meer
 • Hoornbeeck College start samenwerking met Trigion

  Beveiligingsbedrijf Trigion en het Hoornbeeck College gingen onlangs een samenwerking aan. Binnen deze samenwerking biedt Trigion negen enthousiaste BOL-studenten van de opleiding Beveiligen&Bewaken een goede basisplek binnen het veiligheidsdomein. 

    Lees meer
 • Hoornbeeck College Gouda opent nieuw pand

  Het Hoornbeeck College in Gouda vierde donderdag 3 oktober de opening van haar nieuwe pand. Het voormalige bedrijfspand is de achterliggende maanden grondig verbouwd. Sinds september doet het volledige pand dienst als schoolgebouw.

    Lees meer
 • Minister uit Burkina Faso bezoekt Hoornbeeck

  Maandag 2 september was de Minister van Energie van Burkina Faso, dr. Bachir Ismaël Ouedraogo te gast op het Hoornbeeck College te Amersfoort. Hij kwam op uitnodiging van Stichting Woord en Daad, die met het Hoornbeeck College en het ministerie van Energie in Burkina Faso samenwerkt in het Job Booster programma.

    Lees meer
 • Terugblik op het afgelopen jaar | Meneer Siereveld

  Gepokt en gemazeld in de zorg was ‘ie. Na zijn opleiding stond hij ruim twintig jaar aan het bed. Inmiddels staat Verpleegkundedocent Geerard Siereveld (57) een net zo lange tijd voor de klas. Nog steeds aan het bed, maar dan in de lokalen van het Hoornbeeck College.

    Lees meer
 • Terugblik op het afgelopen jaar | Mevr. Van Dijk

  Oog voor haar leerlingen, hart voor het vak. Dat is de Apeldoornse docente Office- en Managementsupport M. van Dijk (33) ten voeten uit. “Ik vind het mooi om tijdens gesprekken met studenten een diepere laag aan te snijden: Wat vind jij nu echt belangrijk in het leven?”

    Lees meer
 • Aanmelden voor Cambridge-cursus Engels mogelijk!

  "With hard work, learning English, and getting involved, there is no limit on what you can achieve", zei eens een Amerikaanse gouverneur. Dat is de reden waarom we in samenwerking met Driestar educatief vanaf september 2017 opnieuw een Cambridge-cursus aanbieden. Medewerkers van het Van Lodenstein College kunnen hier aan deelnemen. De cursus is ook opengesteld voor andere geïnteresseerden, waaronder ouders van onze leerlingen. Tijdens deze cursus werkt u intensief aan de vier vaardigheden (listening, reading, writing en speaking), waardoor u bijvoorbeeld beter leert communiceren in het Engels, u gemakkelijker een Engels boek leest, of waardoor u uw kinderen beter kunt helpen bij hun huiswerk.

    Lees meer
 • Examenkandidaten opgelet!

  Hoop je dit jaar af te studeren, volg je een BOL-opleiding en maak je gebruik van het studentenreisproduct (ov-chipkaart) van DUO? Zet dan je studentenreisproduct stop vóór of op de 10e dag van de maand na je afstudeerdatum. 

    Lees meer
 • Slotavond sponsoractie: welkom!

  Het Hoornbeeck College, locatie Rotterdam nodigt iedereen van harte uit op de slotavond van de sponsoractie voor SEZ en Jemima. De afgelopen maanden is er hard gewerkt en veel geld opgehaald. Dat moet gevierd worden!

    Lees meer
1234567 >
204