Hoornbeeck College
Locaties

Dinsdag 30 januari 2024, van 19:00 – 22:00 uur, vindt onze eerste open avond plaats!

Wij laten je graag zien wat wij in huis hebben en je krijgt alle informatie over de verschillende sectoren en opleidingen van Hoornbeeck Kampen. Iedereen is van harte welkomaan de Willlem Hendrik Zwartallee 1 in Kampen!

Als je na de presentatierondes nog vragen hebt, schroom niet om je vragen te stellen. Je krijgt op zo’n avond veel informatie mee. Iets vergeten? Geeft niet, want op onze site is alles te vinden. En.. even bellen (085-483 8004) of mailen (kampen@hoornbeeck.nl) kan natuurlijk ook altijd.

Benieuwd naar onze opleidingen? Ga naar Opleidingen – Hoornbeeck College!

  • Klik hier om je aan te melden voor de open avond!

    Aanmelden open avond Hoornbeeck Kampen 2024

Vragen? Neem contact met ons op!

Kiezen voor een opleiding is heel belangrijk. Een leuke opleiding volgen is fijn, maar het betekent ook dat je dus zo’n beroep gaat kiezen. Op onze site staat heel veel informatie over onze opleidingen, neem een kijkje!

Weet je nog niet welke opleiding je wilt volgen? We bieden jou de mogelijkheid om een dag mee te lopen met studenten. Mail dan naar kampen@hoornbeeck.nl.

We hopen dat je enthousiast wordt over onze school en de opleidingen die we aanbieden. Heb je nog andere vragen? Neem dan contact met ons op via kampen@hoornbeeck.nl of 085 483 8004!

 

Locatievideo Kampen