Hoornbeeck College
Locaties

Voor wie is deze online open avond?

Onze online open avond is speciaal voor leerlingen die geïnteresseerd zijn in een (vervolg)opleiding op het Hoornbeeck College in Kampen.

Praktische informatie

  • Datum: D.V. dinsdag 7 december 2021
  • Tijd: om 19:30 uur start onze livestream
  • Locatie: Hoornbeeck Kampen

Hoe gaan we het doen?

Wil jij deelnemen aan onze open avond? Vul dan onderstaand formulier in, waardoor jij informatie krijgt die je nodig hebt voor deze avond.

7 december start de online open avond met een livestream om 19:30 uur met aansluitend een locatievideo, dit duurt maximaal 15 minuten. Op dit moment kun je in het kort ons gebouw bekijken en zien welke sectoren wij hebben.
Nadat je een kopje koffie of frisdrank heb gepakt starten de online presentatierondes, waar je ook jouw vragen kunt stellen!

De presentatierondes staan gepland om 19:45, 20:15 en 21:00 uur.

Als je na de presentatierondes nog vragen hebt, schroom niet om even te blijven hangen en je vraag gewoon te stellen.

Je krijgt op zo’n avond veel informatie mee. Iets vergeten? Geeft niet, want op onze site is alles te vinden. En.. even bellen of mailen kan natuurlijk ook altijd.

Het zou leuk zijn dat je in het formulier jouw adresgegevens noemt, dan krijg je een verrassing thuisgestuurd!

 

Aanmelden open avond Kampen

Welke presentatieronde wil jij volgen bij ronde 1?
Welke presentatieronde wil jij volgen bij ronde 2?
Welke presentatieronde wil jij volgen bij ronde 3?

Vragen? Neem contact met ons op!

Kiezen voor een opleiding is heel belangrijk. Een leuke opleiding volgen is fijn, maar het betekent ook dat je dus zo’n beroep gaat kiezen. Op onze site staat heel veel informatie over onze opleidingen, neem een kijkje!

Weet je nog niet welke opleiding je wilt volgen? We bieden jou de mogelijkheid om een dag mee te lopen met studenten. Mail dan naar kampen@hoornbeeck.nl.

We hopen dat je enthousiast wordt over onze school en de opleidingen die we aanbieden. Heb je nog andere vragen? Neem dan contact met ons op via kampen@hoornbeeck.nl of 085 483 8004!

 

Locatievideo Kampen