Hoornbeeck College
Locaties

Voor wie is de open avond?

De open avond is speciaal voor leerlingen die geïnteresseerd zijn in een (vervolg)opleiding op het Hoornbeeck College te Kampen.

Praktische informatie

 • Datum:    D.V. dinsdag 8 december 2020
 • Tijd:          19:30 – 22:00 uur
 • Locatie:   je eigen favoriete stoel!

Hoe gaan we het doen?

Je vraagt je misschien af: hoe werkt dat, zo’n digitale open avond? Dat leggen we graag uit en het is belangrijk dat je ‘t even goed doorleest. Om jou zo goed mogelijk voor te lichten, verwachten we vooraf namelijk ook iets van jou.

Op de avond zelf, installeer jij je op een plek die je fijn vindt. Misschien kijken je ouders of andere gezinsleden ook mee? Gezellig! We starten de avond met een livestream van zo’n 30 minuten. Je krijgt dan een goed beeld van de Hoornbeeck-locatie waar jij misschien wilt gaan studeren. Wat voor mensen werken er, hoe ziet het gebouw eruit, wie zijn de studenten, welke voorzieningen heeft de school? Dat soort vragen. Dat wil je weten, toch? 🙂

Let op: zodra de link naar de livestream beschikbaar is, vind je die op deze pagina. 

Na dit live-moment beginnen de voorlichtingsrondes, waar interactie mogelijk is. Dat doen we in live Teams-sessies. Er zijn drie rondes, die na elkaar plaatsvinden. Je kiest zelf welke voorlichting je in welke ronde wilt volgen. Bijvoorbeeld: Ronde 1 Beveiliging, ronde 2 Doktersassistent, ronde 3 Logistiek. De keuze is aan jou! Let op sommige opleidingen presenteren alleen in ronde 1. Na inschrijving wordt de definitieve planning gemaakt en met je gedeeld.

Goed, je hebt je ingeschreven. Achter de schermen gaan wij met je inschrijving aan de slag. Ruim voordat de open avond begint, ontvang jij linkjes naar de Teams-sessie(s) waarvoor jij je hebt aangemeld. Zodra de voorlichting begint, klik je op de link en zit je in de sessies. Weet je niet hoe Teams werkt? Geen zorgen! In de mail die je vooraf krijgt, zit een handleiding.

We hopen dat je tijdens deze avond enthousiast wordt over onze school en onze opleidingen!

 • Meld je hier aan voor de voorlichtingsrondes!

  Inschrijven voorlichtingsrondes Kampen

  Inschrijven voorlichtingsronde
  • Kies een opleiding voor ronde 1.
  • Kies een opleiding voor ronde 2.
  • Kies een opleiding voor ronde 3.