Hoornbeeck College
Locaties

Voor wie is de open avond?

De open avond is speciaal voor leerlingen die geïnteresseerd zijn in een (vervolg)opleiding op het Hoornbeeck College in Gouda.

Praktische informatie

  • Datum: 28 januari 2021 (de tweede open avond is op 19 maart, info volgt later)
  • Tijd: 19:30 uur
  • Locatie: je eigen favoriete stoel!

Hoe gaan we het doen?

Je vraagt je misschien af: hoe werkt dat, zo’n digitale open avond? Dat leggen we graag uit en het is belangrijk dat je ‘t even goed doorleest. Om jou zo goed mogelijk voor te lichten, verwachten we vooraf namelijk ook iets van jou.

Op de avond zelf, installeer jij je op een plek die je fijn vindt. Misschien kijken je ouders of andere gezinsleden ook mee? Gezellig! Tijdens de open avond krijg je een goed beeld van locatie Gouda, waar jij misschien wilt gaan studeren. Wat voor mensen werken er, hoe ziet het gebouw eruit, wie zijn de studenten, welke voorzieningen heeft de school? Dat soort vragen. Dat wil je weten, toch? 🙂

Na een korte introductie beginnen de voorlichtingsrondes. Dat doen we in live Teams-sessies. Er zijn drie rondes, die na elkaar plaatsvinden. Je kiest zelf welke voorlichting je in welke ronde wilt volgen. Ronde 1 Beveiliging, ronde 2 Verpleegkunde, ronde 3 Financieel, bijvoorbeeld. De keuze is aan jou!

Goed, je hebt je ingeschreven. Achter de schermen gaan wij met je inschrijving aan de slag. Ruim voordat de open avond begint, ontvang jij per mail een overzicht met linkjes naar de Teams-sessie(s). Zodra de voorlichting begint, klik je op de juiste link en zit je in de sessies. Weet je niet hoe Teams werkt? Geen zorgen! In de mail die je vooraf krijgt, zit een handleiding.

We hopen dat je tijdens deze avond enthousiast wordt over onze school en onze opleidingen!

  • Meld je hier aan voor de open avond op 28 januari 2021!

    Aanmeldformulier open avond Hoornbeeck College Gouda - 28 januari

    Doe inspiratie op: bekijk hier onze opleidingen!