Hoornbeeck College Hoornbeeck 25 jaar
Locaties

Disclaimer: In verband met de situatie omtrent COVID-19 kan het zijn dat de informatie op deze pagina nog wordt gewijzigd. Houd deze pagina daarom goed in de gaten!

Voor wie is de open avond?

De open avond is speciaal voor leerlingen die geïnteresseerd zijn in een (vervolg)opleiding op het Hoornbeeck College in Gouda.

Praktische informatie

  • Datum: D.V. 20 januari (digitaal) en 17 maart  2022
  • Tijd: 19:00 – 22:00 uur
  • Locatie: Je eigen favoriete stoel!

Hoe gaan we het doen?

Donderdag 20 januari 2022

Voorafgaand aan onze online open avond ontvang je de informatie die je nodig hebt om onze livestream. Tijdens deze livestream komen alle opleidingen aan bod. Hiermee krijg je een goed beeld van alle opleidingen en het werkveld. Ook is er ruimte om je vragen te stellen.
Het programma van deze avond volgt nog.

Donderdag 17 maart 2022

Welkom! Zodra je bij ons mooie pand aankomt, word je welkom geheten door onze studenten.

Eenmaal binnen krijg je van ons meer informatie en kun je met een bak koffie in je hand goed rondkijken. En, zie je jezelf hier over een paar maanden? Als het tijd is voor de eerste voorlichtingsronden, volg je de route naar het juiste lokaal. Kun je direct kennismaken met de rest van het pand!

Als je na de voorlichting nog vragen hebt, schroom niet om even te blijven hangen en je vraag gewoon te stellen. Je krijgt op zo’n avond veel informatie mee. Iets vergeten? Geeft niet, want op onze site is alles te vinden. En.. even bellen of mailen kan natuurlijk ook altijd.

Ohja, zorg ervoor dat je tijdens de open avond een paar Hoornbeeck-sokken te pakken krijgt. Daarmee steel je zeker weten de show tijdens je eerste dagen op het Hoornbeeck! Tot snel!

Door je aan te melden voor de open avond van 20 januari 2022 maak je ook nog eens kans op Apple Airpods! De winnaar wordt aan het begin van de livestream bekend gemaakt!

Aanmeldformulier open avond Hoornbeeck College Gouda- 2022

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*
Ik meld mij aan voor de open avond op*
Schoenmaat (i.v.m. presentje)*

Vragen? Neem contact met ons op!

Kiezen voor een opleiding is heel belangrijk. Een leuke opleiding volgen is fijn, maar het betekent ook dat je dus zo’n beroep gaat kiezen. Op onze site staat heel veel informatie over onze opleidingen, neem een kijkje!

Weet je nog niet welke opleiding je wilt volgen? We bieden jou de mogelijkheid om een dag mee te lopen met studenten. Aanmelden kan via onze website.

We hopen dat je enthousiast wordt over onze school en de opleidingen die we aanbieden. Heb je nog andere vragen? Neem dan contact met ons op via gouda@hoornbeeck.nl of 085 483 8003!

Locatievideo Gouda