Hoornbeeck College
Locaties

Locatievideo

Voor wie is de open avond?

De open avond is speciaal voor leerlingen die geïnteresseerd zijn in een (vervolg)opleiding op het Hoornbeeck College in Gouda.

Praktische informatie

  • Datum: 18 maart 2021
  • Tijd: 19:30 uur
  • Locatie: je eigen favoriete stoel!

Hoe gaan we het doen?

Je vraagt je misschien af: hoe werkt dat, zo’n digitale open avond? Dat leggen we graag uit en het is belangrijk dat je ‘t even goed doorleest. Om jou zo goed mogelijk voor te lichten, verwachten we vooraf namelijk ook iets van jou.

Op de avond zelf installeer jij je op een plek die je fijn vindt. Misschien kijken je ouders of andere gezinsleden ook mee? Gezellig! Tijdens de open avond krijg je een goed beeld van locatie Gouda, waar jij misschien wilt gaan studeren. Wat voor mensen werken er, hoe ziet het gebouw eruit, wie zijn de studenten, welke voorzieningen heeft de school? Dat soort vragen. Dat wil je weten, toch?

Informatie opleidingen

We hebben alle informatie van de opleidingen voor jou op een rijtje gezet. Neem de tijd voor onze opleidingsfilmpjes, de infographics en de uitleg. Heb je vragen? Die kun je stellen tijdens de open avond!

Open avond

Tijdens de open avond hebben we om 19:30 uur en om 20:30 uur een livestreams. Dat doen we via Teams. Studenten en docenten gaan met elkaar in gesprek. En jij kunt je vragen stellen via de chat!
Je kiest zelf welke livestream je in welke ronde wilt volgen. Ronde 1 opleiding Beveiliging, ronde 2 sector Gezondheidszorg, bijvoorbeeld. De keuze is aan jou!

Toekomstige beroep

Wat houd je toekomstige beroep in? Bedrijven en instellingen presenteren zich graag aan jou!

Schrijf je in!

Goed, je hebt je ingeschreven voor onze open avond. Achter de schermen gaan wij met je inschrijving aan de slag. Ruim voordat de open avond begint, ontvang jij per mail een overzicht met linkjes naar Teams. Zodra de livestream begint, klik je op de juiste link en zit je in de presentatie. Weet je niet hoe Teams werkt? Geen zorgen! In de mail die je vooraf krijgt, zit een handleiding.

We hopen dat je tijdens deze avond enthousiast wordt over onze school en onze opleidingen!

Meld je hier aan voor de open avond op 18 maart 2021!

Stuur een mailtje aan gouda@hoornbeeck.nl om je aan te melden voor a.s. donderdagavond! Je ontvangt dan de benodigde informatie.