Hoornbeeck College
Locaties

Om je te helpen bij je studiekeuze, organiseert Hoornbeeck Apeldoorn toffe events!

  • Deze avond is speciaal voor jou als toekomstige student van de JFSG en voor je ouder(s)/verzorger(s)! Je krijgt D.V. 16 november 2023 informatie over de verschillende opleidingen van meerdere mbo-scholen. Vergeet niet om je aftekenlijst mee te nemen, zodat je je LOB-opdracht voltooid.

Allemaal onder het dak van Hoornbeeck Apeldoorn. Welkom!

Klik hier voor het overzicht van de voorlichtingen

Aanmelden is erg belangrijk en kan t/m 3 november 2023, klik op de onderstaande button. VOL=VOL

D.V. 15 februari 2023 ben je ook welkom bij ons op school.

  • Tussen 19.00 – 22.00 uur > vrije inloop!

Wij laten je graag zien wat wij in huis hebben en je krijgt alle informatie over de verschillende sectoren en opleidingen van Hoornbeeck Apeldoorn. Iedereen is van harte welkom aan de Musschenbroekstraat 11 in Apeldoorn!

Als je na de voorlichting nog vragen hebt, schroom niet om je vragen te stellen via de mail: apeldoorn@hoornbeeck.nl Je krijgt op zo’n avond veel informatie mee. Iets vergeten? Geeft niet, want op onze site is alles te vinden. En.. even bellen of mailen kan natuurlijk ook altijd.

Vragen? Neem contact met ons op!

Kiezen voor een opleiding is heel belangrijk. Een leuke opleiding volgen is fijn, maar het betekent ook dat je dus zo’n beroep gaat kiezen. Op onze site staat heel veel informatie over onze opleidingen, neem een kijkje!

Weet je nog niet welke opleiding je wilt volgen? We bieden jou de mogelijkheid om een dag mee te lopen met studenten. Mail dan naar apeldoorn@hoornbeeck.nl.

We hopen dat je enthousiast wordt over onze school en de opleidingen die we aanbieden. Heb je nog andere vragen? Neem dan contact met ons op via apeldoorn@hoornbeeck.nl of 085 483 8001!