Hoornbeeck College
Locaties

Disclaimer: In verband met de situatie omtrent COVID-19 kan het zijn dat de informatie op deze pagina nog wordt gewijzigd. Houd deze pagina daarom goed in de gaten!

Voor wie is de open avond?

Deze avond is speciaal voor jou als toekomstige student en voor je ouder(s)/verzorger(s)!
Je krijgt informatie over het beroep en je maakt kennis met onze locatie Apeldoorn.

Praktische informatie

Open avond I – Studie- en beroepskeuze i.c.m. andere scholen

  • Datum: D.V. 16 november 2022
  • Tijd: 19.30 – 21.30 uur

Open avond II – Studie- en beroepskeuze

  • Datum: D.V. 26 januari 2023
  • Tijd: 19.30 – 21.30 uur

Als je na de voorlichting nog vragen hebt, schroom niet om je vragen te stellen via de mail: apeldoorn@hoornbeeck.nl Je krijgt op zo’n avond veel informatie mee. Iets vergeten? Geeft niet, want op onze site is alles te vinden. En.. even bellen of mailen kan natuurlijk ook altijd.

Vragen? Neem contact met ons op!

Kiezen voor een opleiding is heel belangrijk. Een leuke opleiding volgen is fijn, maar het betekent ook dat je dus zo’n beroep gaat kiezen. Op onze site staat heel veel informatie over onze opleidingen, neem een kijkje!

Weet je nog niet welke opleiding je wilt volgen? We bieden jou de mogelijkheid om een dag mee te lopen met studenten. Mail dan naar apeldoorn@hoornbeeck.nl.

We hopen dat je enthousiast wordt over onze school en de opleidingen die we aanbieden. Heb je nog andere vragen? Neem dan contact met ons op via apeldoorn@hoornbeeck.nl of 085 483 8001!