Hoornbeeck College
Locaties

Om je te helpen bij je studiekeuze, organiseert Hoornbeeck Apeldoorn toffe events!

  • Deze avond is speciaal voor jou als toekomstige student van de JFSG en voor je ouder(s)/verzorger(s)! Je krijgt D.V. 16 november 2023 informatie over de verschillende opleidingen van meerdere mbo-scholen. Vergeet niet om je aftekenlijst mee te nemen, zodat je je LOB-opdracht voltooid.

Allemaal onder het dak van Hoornbeeck Apeldoorn.

D.V. 15 februari 2023 ben je ook welkom bij ons op school.

  • Tussen 19.00 – 22.00 uur > vrije inloop!

Op donderdagavond 15 februari 2024 krijg je alle informatie over ons Apeldoorns Hoornbeeck aanbod qua opleidingen, trainingen en cursussen en focussen wij ons meer op het beroep. Ook zijn er bedrijven en instellingen aanwezig om jou/u meer te vertellen!

Het wordt een boeiende gelegenheid waarbij we je laten kennismaken met al het moois dat onze school te bieden heeft. Laat je verrassen door persoonlijke gesprekken met zowel onze enthousiaste studenten als deskundige docenten. Dit is dé kans om erachter te komen welke opleiding het beste bij jou past en waar je interesse naar uitgaat.

Iedereen is van harte welkom aan de Musschenbroekstraat 11 in Apeldoorn!

Als je na de voorlichting nog vragen hebt, schroom niet om je vragen te stellen via de mail: apeldoorn@hoornbeeck.nl Je krijgt op zo’n avond veel informatie mee. Iets vergeten? Geeft niet, want op onze site is alles te vinden. En.. even bellen of mailen kan natuurlijk ook altijd.

Vragen? Neem contact met ons op!

Kiezen voor een opleiding is heel belangrijk. Een leuke opleiding volgen is fijn, maar het betekent ook dat je dus zo’n beroep gaat kiezen. Op onze site staat heel veel informatie over onze opleidingen, neem een kijkje!

Weet je nog niet welke opleiding je wilt volgen? We bieden jou de mogelijkheid om een dag mee te lopen met studenten. Mail dan naar apeldoorn@hoornbeeck.nl.

We hopen dat je enthousiast wordt over onze school en de opleidingen die we aanbieden. Heb je nog andere vragen? Neem dan contact met ons op via apeldoorn@hoornbeeck.nl of 085 483 8001!