Hoornbeeck College
Locaties

Voor wie is de open avond?

Deze avond is speciaal voor jou als toekomstige student en voor je ouder(s)/verzorger(s)! Je bent van harte welkom om onze locatie te bekijken, onze sfeer te proeven en om te kijken of er een opleiding is die bij je past.

Praktische informatie

Open avond – Studie- en beroepskeuze

  • Datum: D.V. 26 januari 2023
  • Tijd: 19.30 – 21.30 uur
  • Locatie: Musschenbroekstraat 11, Apeldoorn (Hoornbeeck Apeldoorn)

 

Voor wie is de open avond?

We vertellen graag meer over ons opleidings-, trainings en cursusaanbod voor schoolverlaters én volwassenen. Iedereen is van harte welkom!

Praktische informatie

Inloopavond Rijssen 

  • Datum: D.V. 2 februari 2023
  • Tijd: 16.00 – 21.00 uur
  • Locatie: De Stroekeld 142, Rijssen (JFSG Rijssen)

Als je na de voorlichting nog vragen hebt, schroom niet om je vragen te stellen via de mail: apeldoorn@hoornbeeck.nl Je krijgt op zo’n avond veel informatie mee. Iets vergeten? Geeft niet, want op onze site is alles te vinden. En.. even bellen of mailen kan natuurlijk ook altijd.

  • Klik hier om je aan te melden voor de open avond in januari!

    Aanmelden open avond Hoornbeeck College Apeldoorn 2023

Vragen? Neem contact met ons op!

Kiezen voor een opleiding is heel belangrijk. Een leuke opleiding volgen is fijn, maar het betekent ook dat je dus zo’n beroep gaat kiezen. Op onze site staat heel veel informatie over onze opleidingen, neem een kijkje!

Weet je nog niet welke opleiding je wilt volgen? We bieden jou de mogelijkheid om een dag mee te lopen met studenten. Mail dan naar apeldoorn@hoornbeeck.nl.

We hopen dat je enthousiast wordt over onze school en de opleidingen die we aanbieden. Heb je nog andere vragen? Neem dan contact met ons op via apeldoorn@hoornbeeck.nl of 085 483 8001!