Zoeken

Tegemoetkoming studiekosten 2019-2020

Voor wie is deze regeling?

Het Hoornbeeck College heeft een regeling om gezinnen met een beperkt inkomen tegemoet te komen in de studiekosten. Deze regeling geldt alleen voor BOL-studenten die op 1 oktober 2019 jonger dan 18 jaar waren. Hieronder kunt u berekenen of u hiervoor in aanmerking komt. Het gegeven bedrag is een indicatie. In de maand oktober krijgen de studenten voor wie deze regeling geldt een e-mail vanaf welk moment de aanvraag kan worden ingediend.

Heeft u vragen over deze regeling of het formulier? Neem dan even contact op met mw. Ellie Gouw: pg@sorg.nl (werkzaam op maandag- woensdag en vrijdagmorgen).
 
NB. In het formulier betreft het het meest recente inkomen volgens uw inkomensverklaring (www.belastingdienst.nl of 0800 – 0543).

1) Dit betreft het meest recente inkomen volgens uw inkomensverklaring (www.belastingdienst.nl of 0800 - 0543)

Aanvraag voor tegemoetkoming van studiekosten.

De berekening van de tegemoetkoming is een indicatie. Voor het aanvragen van de tegemoetkoming kunt u hieronder uw gegevens invullen. Bij het verzenden van uw aanvraag worden zowel de berekening als uw persoonsgegevens verstuurd naar het Hoornbeeck College. U ontvang een kopie van de aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.

* verplichte velden

574