Beste bezoeker van Hoornbeeck.nl,

Op zondag is onze website niet toegankelijk. De zondag is voor ons namelijk de belangrijkste dag van de week. Daarom laten wij ons dagelijks werk liggen, zodat we deze dag kunnen besteden tot eer van God.

We verwelkomen u morgen graag opnieuw op deze website.

Hoornbeeck College
Locaties

Lees hieronder de motivatie van Hans.

Mijn naam is Hans Dekker. Ik studeer voor junior accountmanager aan het Hoornbeeck college. Waarom zou je op mij stemmen? Omdat ik er voor wil zorgen dat een student zonder zorgen of problemen kan studeren op deze school. Nog een reden is dat ik de school wil proberen te verbeteren zodat het onderwijs en de zaken daarom heen een nog betere kwaliteit krijgen. Dus als je dit ook vindt stem dan op mij!

Bekijk hieronder de video van Jacqueline.

Bekijk hieronder de video van Fenneke.