Hoornbeeck College
Locaties

Doe mee met de Winterloop 2021!

Voor studenten, docenten en partners van het Hoornbeeck College te Rotterdam

Welkom bij de tweede editie van de Hoornbeeck winterloop op 14 december. Deze loop is een initiatief van het docententeam en de studenten van de opleiding beveiligen & bewaken, locatie Rotterdam. Wij willen graag een steentje bij dragen aan doelen waar we ons aan verbonden voelen. Natuurlijk combineren wij dit graag met een gezond en sportief evenement voor alle studenten, docenten en ketenpartners van de opleiding Hoornbeeck College, locatie Rotterdam.

Uiteraard is dit evenement ook een onderstreping van de ambities voor ‘de gezonde school’.

Programma

12:00 Verzamelen aan de start voor de warming up

12:10 Start

13:15 Prijsuitreiking op het achterplein

Durf jij de uitdaging aan te gaan met echte Special Forces?

Het opgehaalde geld gaat naar Commando & Family Foundation. Zij bieden steun aan Special Forces en hun thuisfront. vooral wanneer de bestaande voorzieningen te kort schieten. Met behulp van een grote groep vrijwilligers, die bestaat uit (voormalig) Special Forces stafleden, operators en familieleden, bieden zij een luisterend oor voor hulpbehoevenden. Zo kunnen zij vanuit hun ervaring op een zo goed mogelijke manier hulp bieden.

Voor meer informatie, neem een kijkje op de website.

Mee doen? Meld je dan aan onder aan deze pagina.

Er zijn vier categorieën waaronder je in kunt schrijven:

  • Studenten dames
  • Studenten heren
  • Personeel en senioren dames
  • Personeel en senioren heren

Ook wordt er van je verwacht dat je sponsoren zoekt. Het minimale sponsorbedrag is 25 euro. Dit kun je onder aan deze pagina via de QR-code of via de link overmaken.

Word jij al moe als je aan rennen denkt? Je mag ook je mede-studenten en/of collega’s aan komen moedigen onder het genot van een warme kop chocomel langs de kant. Je mag uiteraard ook sponsoren zoeken of zelf geld overmaken.

"Voor iedereen die weet dat het bij jezelf begint, want je bent wat je doet."

Wat zijn jou doelen en ambities? Hoe kijk jij om naar je medemens?

Wij steunen de ambitie van de stichting Commando & Family Foundation. Daar lopen wij graag een ‘rondje’ voor.

“Voor de mensen die in mogelijkheden denken, die gevaar niet uit de weg gaan. Voor de operators, dienders, firstresponders en avonturiers onder ons, de mensen die er elke dag voor zorgen dat we rustig in ons bedje kunnen slapen. Voor de ‘like-minded’, voor de mensen die elke dag 100% uit hun leven willen halen, die een wedstrijd willen winnen maar na de wedstrijd elkaar de hand schudden. Voor de mensen die niet naar een ander kijken, maar eerst naar zichzelf. Voor iedereen die weet dat het bij jezelf begint, want je bent wat je doet.”