Beste bezoeker van Hoornbeeck.nl,

Op zondag is onze website niet toegankelijk. De zondag is voor ons namelijk de belangrijkste dag van de week. Daarom laten wij ons dagelijks werk liggen, zodat we deze dag kunnen besteden tot eer van God.

We verwelkomen u morgen graag opnieuw op deze website.

Hoornbeeck College
Locaties

Geachte ouder(s)/verzorger(s),

D.V. woensdag 28 februari 2024 hopen wij onze jaarlijkse spreekavond te houden voor de ouder(s)/verzorger(s) van onze eerstejaars studenten. Graag stellen wij u samen met uw zoon/dochter in de gelegenheid om tijdens deze avond met de docenten te spreken over de studieresultaten van uw zoon/dochter. De avond wordt gehouden in ons schoolgebouw aan de Carnissesingel 210 in Rotterdam. Voor één gesprek plannen wij 10 minuten in.

Als u van deze gelegenheid gebruik wenst te maken, kunt u uw aanvraag indienen tot en met maandag 12 februari 2024 via onderstaand formulier.

U ontvangt uiterlijk vrijdag 16 februari een bevestiging van de ingeplande tijd en gespreksruimte via het door u opgegeven e-mailadres.

Aanmelden
Het is helaas niet meer mogelijk om u aan te melden voor de spreekavond. Als u toch een afspraak wilt maken kunt u telefonisch contact opnemen met Ineke Breen, 085-4838365.

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

Met vriendelijke groet,

Arjen van Kralingen
Locatiedirecteur Hoornbeeck College Rotterdam