Beste bezoeker van Hoornbeeck.nl,

Op zondag is onze website niet toegankelijk. De zondag is voor ons namelijk de belangrijkste dag van de week. Daarom laten wij ons dagelijks werk liggen, zodat we deze dag kunnen besteden tot eer van God.

We verwelkomen u morgen graag opnieuw op deze website.

Hoornbeeck College
Locaties

Voor wie is de open avond?

De open avond is speciaal voor leerlingen die geïnteresseerd zijn in een (vervolg)opleiding op het Hoornbeeck College in Rotterdam.

Praktische informatie

  • Datum: woensdag 20 januari en dinsdag 9 maart 2021
  • Tijd: 19:00-22:00 uur
  • Locatie: je eigen favoriete stoel!
  • Aanmelden: vergeet je niet aan te melden via onderstaand aanmeldformulier

Hoe gaan we het doen?

Je vraagt je misschien af: hoe werkt dat, zo’n digitale open avond? Dat leggen we graag uit en het is belangrijk dat je ‘t even goed doorleest. Om jou zo goed mogelijk voor te lichten, verwachten we vooraf namelijk ook iets van jou.

Op de avond zelf installeer jij je op een plek die je fijn vindt. Misschien kijken je ouders/verzorgers of andere gezinsleden ook mee? Gezellig! Tijdens de open avond krijg je een goed beeld van onze locatie in Rotterdam waar jij misschien wilt gaan studeren. Wat voor mensen werken er, hoe ziet het gebouw eruit, wie zijn de studenten, welke voorzieningen heeft de school? Dat soort vragen.

Er worden tijdens deze avond voorlichtingsrondes georganiseerd. Dat doen we in live Teams-sessies. Er zijn drie rondes die na elkaar plaatsvinden. Je maakt zelf via het aanmeldformulier de keuze welke voorlichting(en) je wilt volgen. Bijvoorbeeld Beveiliging, Doktersassistent en Logistiek. De keuze is aan jou!

Goed, je hebt je ingeschreven. Achter de schermen gaan wij met je inschrijving aan de slag. Ruim voordat de open avond begint, ontvang jij linkjes naar de Teams-sessie(s) waarvoor jij je hebt aangemeld. Zodra de voorlichting begint, klik je op de link en zit je in een sessie. Weet je niet hoe Teams werkt? Geen zorgen! In de mail die je vooraf krijgt, zit een handleiding.

We hopen dat je tijdens deze avond enthousiast wordt over onze school en onze opleidingen!

Proefstuderen

Weet jij nog niet welke opleiding je wilt volgen? Kies er dan voor om bij ons op school een keer te komen proefstuderen. Een goed beeld van een opleiding krijg je door lessen te volgen. Klik hier voor meer informatie over een dag proefstuderen op het Hoornbeeck College in Rotterdam.

Aanmeldformulier open avonden

  • Meld je hier aan voor een van de open avonden