Hoornbeeck College
Locaties

Proefstuderen

Het is mogelijk om bij ons op school om een dag mee te lopen. Een goed beeld van een opleiding krijg je door lessen te volgen.


Technologie

De sector Technologie organiseert meeloopdagen waarbij je een dag meeloopt met een student. Je volgt dan de lessen volgens het rooster van die student. In overleg met jou zoeken we een datum waarop jij kunt meelopen.


Economie, Gezondheidszorg en Welzijn

De sector Economie, Gezondheidszorg en Welzijn organiseerden proefstudeerdagen. Het is helaas niet meer mogelijk om je aan te melden voor een proefstudeerdag.


Dienstverlening

De sector Dienstverlening organiseert meeloopdagen waarbij je een dag meeloopt met een student. Het is helaas niet meer mogelijk om je aan te melden voor een meeloopdag.


Aanmelden

Meld je onderaan deze pagina aan en je ontvangt minimaal een week van tevoren een email met alle informatie. Heb je een vraag? Stuur een mail naar rotterdam@hoornbeeck.nl of bel 085-4838365.

Aanmelden proefstudeerdag

  • Aanmelden proefstudeerdag bij sector Technologie

    Binnen de sector Technologie BOL is het mogelijk om een dag mee te lopen. Tijdens een meeloopdag loop je een dag met een student mee tijdens zijn of haar lessen.

    Wil je informatie over een van de opleidingen binnen de sector Technologie klik dan op een van onderstaande links:

    * Meeloopdag mogelijk

    Aanmelden proefstuderen sector Technologie