Beste bezoeker van Hoornbeeck.nl,

Op zondag is onze website niet toegankelijk. De zondag is voor ons namelijk de belangrijkste dag van de week. Daarom laten wij ons dagelijks werk liggen, zodat we deze dag kunnen besteden tot eer van God.

We verwelkomen u morgen graag opnieuw op deze website.

Hoornbeeck College
Locaties

Proefstuderen

Als je na het bezoeken van de open avond geen keus hebt kunnen maken welke opleiding je wilt volgen is het mogelijk om bij ons op school een keer te komen proefstuderen of een dag mee te lopen. Een goed beeld van een opleiding krijg je door lessen te volgen.

De proefstudeer- en meeloopdagen zijn bedoeld voor vierdejaars leerlingen van het VMBO en derdejaars leerlingen van de HAVO.


Dienstverlening en Technologie

De sectoren Dienstverlening en Technologie organiseren meeloopdagen waarbij je een dag meeloopt met een student. Je volgt dan de lessen volgens het rooster van die student. In overleg met jou zoeken we een datum waarop jij kunt meelopen.


Economie, Gezondheidszorg en Welzijn

De sector Economie, Gezondheidszorg en Welzijn organiseren twee proefstudeerdagen. Tijdens een proefstudeerdag volg je met andere proefstudeerders een aantal lessen.

Proefstudeerdagen Economie: donderdag 15 december 2022 (vol) en donderdag 23 maart 2023 (vol)
Proefstudeerdagen Gezondheidszorg: 
donderdag 16 (vol) en donderdag 23 maart 2023 (vol)
Proefstudeerdagen Welzijn: 
donderdag 9 maart (vol) en donderdag 30 maart 2023 (vol)


Aanmelden

Meld je onderaan deze pagina aan en je ontvangt minimaal een week van tevoren een email met alle informatie. Heb je een vraag? Stuur een mail naar rotterdam@hoornbeeck.nl of bel 085-4838365.

Aanmelden proefstudeerdag

 • Aanmelden meeloopdag Dienstverlening

  Binnen de sector Dienstverlening is het mogelijk om een dag mee te lopen. Tijdens een meeloopdag loop je een dag met een student mee tijdens zijn of haar lessen.

  Wil je informatie over een van de opleidingen binnen de sector Dienstverlening klik dan op een van onderstaande links:

  Aanmelden proefstuderen sector Dienstverlening

  • De meeloopdagen zijn bedoeld voor vierdejaarsleerlingen van het VMBO en derde- vierde en vijfdejaarsleerlingen van de HAVO.
 • Aanmelden meeloopdag Technologie

  Binnen de sector Technologie BOL is het mogelijk om een dag mee te lopen. Tijdens een meeloopdag loop je een dag met een student mee tijdens zijn of haar lessen.

  Wil je informatie over een van de opleidingen binnen de sector Technologie klik dan op een van onderstaande links:

  * Meeloopdag mogelijk

  Aanmelden proefstuderen sector Technologie

  • De meeloopdagen zijn bedoeld voor vierdejaarsleerlingen van het VMBO en derde- vierde en vijfdejaarsleerlingen van de HAVO.