Hoornbeeck College
Locaties

Zorg jij ervoor dat alles lekker loopt op het project? Met jouw professionele houding stuur je de dagelijkse werkzaamheden van je collega’s op de bouw aan en verdeel je de werkzaamheden. Daarbij ben je resultaatgericht en ga je voor kwaliteit en veiligheid. Je ziet er op toe dat de veiligheidsvoorschriften worden nageleefd.

 

Daarnaast stem je de werkzaamheden af met derden en breng je verslag uit aan je leidinggevende. Jij zorgt met een goed afgestemde planning voor een goede afronding van ieder project. Kortom: dankzij jouw aansturing van het project zorg jij steeds weer voor een tevreden klant!

Benieuwd naar onze open avonden?

Tijdens deze avonden krijg je informatie over ons college, de opleidingen en ontmoet je Hoornbeeck-(oud)studenten en -docenten. Zo krijg je een goed beeld van de opleiding zodat je de juiste keuze kunt maken! Welkom op ons Hoornbeeck!

Klik hier

Met een diploma op zak…

Als eerste monteur metalen daken en gevels stuur je tijdens de bouw een ploeg monteurs aan, verzorg je de organisatie en planning van het werk en neem je de verantwoordelijkheid om het werk volgens afspraak te laten verlopen.

Beeld opleiding Dak en Wand
Beeld Technologie
"Dit is echt uitdagend werk. Hoog, precies en belangrijk. Want zonder dak zit niemand droog!"

Deze opleiding wordt aangeboden in

Lijkt het je wat? Meld je aan vóór 1 mei!

Dan start jij per september je opleiding op het Hoornbeeck Meld je aan! Meer informatie aanvragen

Of past dit beter bij je?

Alle opleidingen
Icoon gesprek

Intakegesprek & leerwerkovereenkomst

Samen kijken we of deze opleiding bij jou past. Na aanmelding en toelating word je uitgenodigd voor een AMN-test en een loopbaanadviesgesprek.

Deze opleiding wordt gegeven in de bedrijfsschool van Dak en Wandmontage en in samenwerking met het Hoornbeeck College.

Je moet in het bezit zijn van een leerwerkovereenkomst met je werkgever en moet voor 1 augustus van het cursusjaar minimaal 16 jaar zijn of 12 jaren onderwijs gevolgd hebben.

Icoon diploma

Vooropleidingseisen

Voor de opleiding Eerste Monteur Metalen Daken en Gevels moet je minimaal een mbo-opleiding niveau 2 monteur metalen daken en gevels hebben afgerond.

Icoon start

Start van je opleiding

De opleiding start met introductieactiviteiten om de school en je klasgenoten te leren kennen.

Icoon agenda

Theorie op school (BBL)

Je bent een echte doener. Schoolbanken zijn daarom eigenlijk niks voor jou. Toch?

Maar je wilt toch wat leren. Daarom bieden wij je een praktische oplossing. Je gaat één dag per week naar school. De rest van de week werk je als leerling-werknemer in een zogenaamd erkend leerbedrijf/-instelling passend bij de opleiding.

Icoon diplomapet

HoornBACK

Afgestudeerd? Maak je comeback! Als oud-Hoornbeecker blijf je met ons verbonden via het netwerk HoornBACK.

Ontmoeten, delen en ontwikkelen staat bij HoornBACK centraal.