Hoornbeeck College Hoornbeeck 25 jaar
Locaties

Op D.V. donderdag 24 februari hopen wij onze jaarlijkse spreekavond te houden voor ouder(s)/verzorger(s). Graag stellen wij u samen met uw zoon/dochter in de gelegenheid om tijdens deze avond met docenten te spreken over de studieresultaten van uw zoon/dochter. Voor één gesprek plannen wij 10 minuten in.

Wij zouden het heel fijn vinden om het gesprek fysiek te laten plaatsvinden op het Hoornbeeck College in Rotterdam. Als dit echt niet mogelijk is voor u kan het gesprek digitaal via Microsoft Teams plaatsvinden. Dit heeft echter niet onze voorkeur.

Oudercontactavond locatie Rotterdam

  • Wij zouden het heel fijn vinden om het gesprek fysiek te laten plaatsvinden op het Hoornbeeck College in Rotterdam. Als dit u echt niet mogelijk is voor u kan het gesprek digitaal via Microsoft Teams plaatsvinden. Dit heeft echter niet onze voorkeur.
  • Wij proberen rekening te houden met uw wens qua tijd. Helaas kunnen niet garanderen dat dit altijd lukt.
  • We geven u als ouder(s)/verzorger(s) ook de gelegenheid om aan te geven wanneer u in het belang van uw zoon/dochter toch graag op school zouden willen komen voor een gesprek. We bieden die mogelijkheid aan; echter niet op dinsdag 2 maart. We maken voor een gesprek op school een aparte afspraak. U kunt uw wens hieronder aangeven.