Hoornbeeck College
Locaties

De afgelopen jaren hebben wij allemaal te maken gehad met Covid-19. In deze tijd heb je misschien veel meegemaakt rondom de laatstelevensfase. Veel mensen hebben te maken gehad met onrust, eenzaamheid en rouw. Hier wordt op verschillende manieren mee omgegaan. Maar hoe kun je dit nou op een goede manier verwerken?

Wil je meer weten over omgang met rouw rondom het team en cliënt? Dat kan!

Vierdejaars verpleegkunde studenten van het Hoornbeeck Apeldoorn organiseren op D.V. 6 oktober 2022 een symposium over rouw in het team. Rouw door het overlijden van een collega of van een patiënt.

Hoofdspreker is Thijs Aarten, auteur van het boek Huilend vaderhart. Tevens zijn er diverse andere experts op het gebied van rouw en verlies uit het werkveld aanwezig voor workshops.

Na afloop ontvang je het boek van Thijs gratis.

Er is voor Hoornbeeck studenten en Hoornbackers (alumni) een kortingscode beschikbaar. De code is voor hen op te vragen via symposiumapeldoorn@hoornbeeck.nl De code kan worden ingewisseld bij het bestellen van een ticket, bovenaan het bestelscherm. Selecteer daar ‘promotiecode invoeren’.

Verpleegkunde studenten organiseren jaarlijks een symposium waar veel belangstelling voor is. De combinatie van goede sprekers, boeiende onderwerpen, een perfecte verzorging van de avond en het relatief lage tarief spreekt velen aan.